Ένα ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για παντοτινή τυραννία. Το αντιλαμβάνεσαι; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ένα ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για παντοτινή τυραννία. Το αντιλαμβάνεσαι;

  Το τέλος κάθε ελευθερίας έρχεται ταχύτατα... Οι  κεντρικές τράπεζες ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν όλα τα μετρητά με ένα ψηφιακό νόμισμ...

 






Το τέλος κάθε ελευθερίας έρχεται ταχύτατα...


Οι κεντρικές τράπεζες ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν όλα τα μετρητά με ένα ψηφιακό νόμισμα, το CBDC (Ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας). Αυτό θα τους δώσει τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας, καθώς μπορούν στη συνέχεια να παρακολουθούν κάθε συναλλαγή, να περιορίζουν όσα μπορείτε να ξοδεύετε και ακόμη και να διαγράφουν τα χρήματά σας κατά βούληση. 

 

«Τα χρήματα γίνονται ανιχνεύσιμα, προγραμματιζόμενα και χειραγωγήσιμα, γεγονός που μπορεί να θέσει πολλά διλήμματα και κινδύνους στην κοινωνία».

MAHIR ALKAYA - Σοσιαλιστικό Κόμμα, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Κάτω Χωρών  και συγγραφέας

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Προβάλλεται ως κάτι που θα κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Η αλήθεια είναι ότι θα σήμαινε ολοκληρωτική τυραννία για όλη την ανθρωπότητα. Τα ψηφιακά μας κεφάλαια θα συνδέονται με την ψηφιακή μας ταυτότητα, η οποία θα συνδέεται με την κατάσταση του εμβολιασμού μας, σύμφωνα με τις επιταγές του Π.Ο.Υ και το «Σύστημα Κοινωνικής πίστωσης», που ήδη όπως έχουμε πει πολλές φορές εφαρμόζεται στη Κίνα αλλά και πιλοτικά στην Ευρώπη (Δείτε και εδώ)...

Φανταστείτε να μην μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας - όταν το ψηφιακό σας αναγνωριστικό δείχνει ότι δεν έχετε λάβει την «επόμενη δόση» ενισχυτικού εμβολίου. Ή οραματιστείτε πώς θα περιοριστούν οι δαπάνες σας ως αποτέλεσμα μιας ανάρτησης που θα κάνετε στο Facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα που δεν είναι αρεστή στην κυβέρνηση και αντιβαίνει την «πολιτική ορθότητα». Ή χειρότερα: τι θα συμβεί αν οι κυβερνήσεις απλώς διαγράψουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό επειδή δεν συμφωνείτε με τις πολιτικές τους; Σας φαίνεται θεωρία συνωμοσίας ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας;

Αυτό έχει ήδη συμβεί με υπηρεσίες όπως η PayPal, η οποίο έκλεισε χιλιάδες λογαριασμούς επειδή οι άνθρωποι ασχολούνταν με δραστηριότητες που αντιτίθενται στην τυραννία που προωθείται. Η JP Morgan Chase και η Wells Fargo έχουν παγώσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς ατόμων που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις που υπερασπίζονται τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Στον Καναδά, την Αμερική, την Ολλανδία, την Ινδία, την Κίνα και άλλα κράτη, αμέτρητοι άνθρωποι το έχουν βιώσει αυτό.

Μόλις ένα ψηφιακό νόμισμα αντικαταστήσει όλα τα φυσικά χρήματα, η οικονομική τυραννία θα γίνει κυρίαρχη, καθώς είναι το τέλειο εργαλείο για να κρατούν οι παγκοσμιοποιητές υπό έλεγχο τον πληθυσμό.

Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει στο Facebook και στο YouTube. Οταν δημοσιεύετε κάτι που εκθέτει την ατζέντα των εγκληματικών ελίτ, χαρακτηρίζεται ως μη πολιτικά ορθό ή ψευδές και είτε αφαιρείται η ανάρτηση, είτε αποκλείεστε για ένα διάστημα χωρίς να μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε ανάρτηση ακόμα ή χειρότερα...ολόκληρος ο λογαριασμός σας διαγράφεται επειδή «παραβιάζει τα πρότυπα της κοινότητας». .


Πιστεύετε ότι αυτό θα περιοριστεί αποκλειστικά και μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Μόλις έχουν τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σας, να είστε απολύτως σίγουροι ότι θα κλέψουν χρήματα από ανθρώπους κατά βούληση, μόνο και μόνο επειδή κάποιος «παραβιάζει τις οδηγίες της κοινότητας»... «διασπείρει ψευδείς ειδήσεις» «καταπατά την πολιτική ορθότητα» και άλλες παρόμοιες προκατασκευασμένες φράσεις που αποτελούν απλά λογοκρισία. Συμβαίνει συνεχώς στην Κίνα, και όπως γνωρίζουμε από τα έγγραφα που δημοσιεύθηκαν από το Ίδρυμα Ροκφέλερ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η Κίνα είναι το τέλειο παράδειγμά τους. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ένα άλλο παράδειγμα, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη μεταφορά σε ψηφιακό νόμισμα. Οι εθνικές κυβερνήσεις δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το σταματήσουν, αφού ήταν τόσο ανόητες που παραδίδουν το νόμισμά τους στα χέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φυσικά όπως έχουμε πεί πολλάκις, η ελληνική κυβέρνηση είναι μια εκ των πρωταγωνιστών προς αυτή την κατεύθυνση, αφού φιλοδοξεί έτσι και αλλιώς να καταστήσει την Ελλάδα «ηγέτιδα δύναμη της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης».


Αντίστοιχα, η Sigrid Kaag, η ηγέτης του Ολλανδικού Δημοκρατικού Κόμματος D66, που συνεργάζεται στενά με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, προωθεί ένα σύστημα που θα ειδοποιεί την κυβέρνηση όταν κάποιος ξοδεύει περισσότερα από 100 ευρώ.

Η Ολλανδή Υπουργός Οικονομικών Sigrid Kaag πιέζει για την εισαγωγή ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας ( CBDC ) στην Ολλανδία και την ψήφιση νόμου που απαιτεί από τις τράπεζες να παρακολουθούν όλες τις συναλλαγές άνω των 100 ευρώ...

Η Kaag τοποθετήθηκε από κατάφωρη εκλογική νοθεία, την οποία μπορείτε να δείτε σε αυτήν την ολλανδική έκθεση . Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το WEF αποκτά τον έλεγχο εντός των κρατών. Νοθεύοντας εκλογές και τοποθετώντας τους ελεγχόμενους από τους «Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες», που επιβάλλουν την ατζέντα των τυράννων. Το έχουμε δει εξάλλου να συμβαίνει και πρόσφατα...και ίσως το ξανα δούμε άμεσα εμείς εδώ...

Το σχέδιο εγκατάστασης ψηφιακού νομίσματος που ελέγχεται από τις Κεντρικές Τράπεζες έχει προετοιμαστεί εδώ και δεκαετίες. Η στρατηγική ήταν να ξεκινήσει αμέσως μετά την πρώτη πανδημία, ως μία από τις «λύσεις» τους για «παγκόσμιες απειλές». Και εδώ ακριβώς βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πιέζει επίσης για ψηφιακό ευρώ. Ωστόσο, οι υπάρχουν ακόμα ελάχιστοι επικριτές που προειδοποιούν ότι τα CBDC «μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση πολιτών, παραβιάζοντας ενδεχομένως ορισμένες πολιτικές ελευθερίες».

Η κυβέρνηση Μπάιντεν παρακολουθεί επίσης τους τραπεζικούς λογαριασμούς του αμερικανικού λαού και το IRS ενημερώνεται κάθε φορά που κάποιος ξοδεύει περισσότερα από 600 δολάρια.

Ένα ψηφιακό νόμισμα θα εγκαθιδρύσει καθεστώς τυραννίας στην ανθρωπότητα, όμοια με την οποία δεν έχει ξαναδεί αυτός ο κόσμος. Θα εμποδίσει επίσης τις μάζες να ανακαλύψουν την αλήθεια, καθώς οι άνθρωποι οι οποίοι θα προσπαθούν να ψάξουν την αλήθεια δεν θα υφίστανται απλά απενεργοποίηση του λογαριασμού τους στο Facebook και τα λοιπά κοινωνικά δίκτυα, όπως συμβαίνει σήμερα, αλλά θα υφίστανται αρπαγή των χρημάτων τους ως πρόστιμο για την «κακή» τους αυτή συμπεριφορά.

Εάν το ψηφιακό νόμισμα γίνει διεθνής πραγματικότητα, θα υπάρχει πλήρης και αδιαμφισβήτητος έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού στα χέρια μιας χούφτας ελεγκτών αυτού του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Είναι κρίσιμο να ξεσηκωθούμε ενάντια σε αυτό. Βασίζονται στο ενδεχόμενο να μην κάνουμε τίποτα για να αποτρέψουμε αυτό που σχεδιάζουν. Η απλή γκρίνια και τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα δεν σταματούν τίποτα. Πρέπει να γίνουμε ήρωες που αναλαμβάνουν ισχυρή δράση. Ας τους εκπλήξουμε εκθέτοντας αυτό παγκοσμίως. Είναι επιτακτική ανάγκη να μοιραστούμε αυτήν την αλήθεια με κάθε δυνατό μέσο. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας και ας συμμετάσχουμε στον κοινό αγώνα ενάντια σε αυτήν την άθλια ατζέντα που θα υποδουλώσει εμάς και τα παιδιά μας. 

Υπάρχει ελπίδα να ξεφύγουμε από αυτόν τον εφιάλτη; Μιλάω με πολλούς ανθρώπους που χτίζουν εναλλακτικά χρηματοοικονομικά συστήματα. Περισσότερα για αυτό σε επόμενο άρθρο...

 

«Αν συνεχίσουμε να ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο που έχουμε συνηθίσει, και οι νεότερες γενιές απλώς το θεωρούν δεδομένο, θα βρεθούμε όλοι σε ένα νέο καθεστώς Βασιλείας, όσον αφορά την ιδιωτική ζωή, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμη και δημοκρατικά».

ANNIE MACHON - Πρώην αξιωματικός πληροφοριών της MI5, συγγραφέας και δημόσιος ομιλητής



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου