Κορυφαίος παθολόγος Dr. Ryan Cole: «Ο καρκίνος, η υπογονιμότητα και οι περίεργοι θρόμβοι αίματος είναι συχνές παρενέργειες του «τσιμπήματος» κατά του C-0vid19» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κορυφαίος παθολόγος Dr. Ryan Cole: «Ο καρκίνος, η υπογονιμότητα και οι περίεργοι θρόμβοι αίματος είναι συχνές παρενέργειες του «τσιμπήματος» κατά του C-0vid19» (Video)

  Σύμφωνα με τον έμπειρο παθολόγο, τα τοξικά νανοσωματίδια λιπιδίων και το mRNA των ενέσεων C-0vid προκαλούν το σώμα να παράγει επικίνδυνες ...

 






Σύμφωνα με τον έμπειρο παθολόγο, τα τοξικά νανοσωματίδια λιπιδίων και το mRNA των ενέσεων C-0vid προκαλούν το σώμα να παράγει επικίνδυνες πρωτεΐνες, οι οποίες στη συνέχεια κατανέμονται σε ολόκληρο το σώμα αυξάνοντας τον κίνδυνο φλεγμονής, μικροθρόμβων αίματος και ινώδεις θρόμβους αίματος.


Δυστυχώς, σύμφωνα με τον ίδιο έμπειρο παθολόγο, ο οποίος έχει κάνει μελέτες για να το αποδείξει αυτό, οι ενέσεις C-0vid έχουν επίσης την ικανότητα να προκαλούν καρκίνο και στειρότητα.

 

Πηγή: Expose News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Ο Δρ Ράιαν Κόουλ είναι ένας παθολόγος του Αϊντάχο που δεν είναι ξένος στη διαμάχη. Οι ισχυρισμοί του για τρομακτικές παρενέργειες από τα εμβόλια mRNA και οι συστάσεις του για εναλλακτικές θεραπείες για τον Covid ξεκίνησαν έρευνες στο ιατρικό συμβούλιο σε πολλές πολιτείες, ωθώντας τον γιατρό να υπερασπιστεί την άδεια του. Ως ιδιοκτήτης του Cole Diagnostics , ενός από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα διαγνωστικά εργαστήρια στο Αϊντάχο, ο Δρ. Κόουλ λέει ότι έχει δει –και έχει φωτογραφίσει– σοκαριστικά μεγάλους θρόμβους αίματος που εμφανίζονται από το 2021.

Η ανησυχία του Δρ Κόουλ είναι ότι εξακολουθούμε να βλέπουμε μια μεγάλη δημόσια ώθηση για μια ένεση που είναι ακόμα πειραματική και έχει παρενέργειες. «Πιέζουμε κάτι που μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό», είπε.

Ρυθμιστικοί Οργανισμοί και Big Pharma

Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν – όταν λογοκρίνεις αυτούς που δεν το κάνουν. Υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα, υπάρχει συνοχή μεταξύ ρυθμιστικών φορέων και μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών. 

Ήταν συναρπαστικό το γεγονός ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, στη συνέντευξη της Washington Post είπε στους επιστήμονές του: Γιατί κάνουμε mRNA; Δουλεύουμε πάνω σε αυτό μόνο δυόμισι χρόνια. «Έτσι, είχε ερωτήσεις και οι επιστήμονές του είπαν απλώς: «Λοιπόν, είναι επειδή κάνουμε αυτό και αυτό είναι το σχέδιό μας», σημείωσε ο Δρ Κόουλ.

«Ήταν επίσης ενδιαφέρον ότι η Moderna δεν είχε φέρει επιτυχώς ένα προϊόν mRNA στην ανθρώπινη αγορά πριν από αυτό το [εμβόλιο Covid]. Ούτε οι μελέτες τους σε ζώα με διαφορετικές τοξικότητες και διαφορετικά αυτοάνοσα αποτελέσματα κ.λπ. με τεχνολογίες mRNA δεν λειτούργησαν».

Εγείρει πολλά ερωτήματα, κυρίως: Γιατί αντιμετωπίσαμε αυτά τα προϊόντα σαν να ήταν «εμβόλια», ενώ είναι πράγματι μια ένεση μιας γονιδιακής αλληλουχίας;

Ο Δρ Κόουλ βλέπει ορισμένες δυσμενείς επιπτώσεις που είναι άκρως ανησυχητικές. "Όχι μόνο προς το παρόν, αλλά και η ανοσολογική ρύθμιση που βλέπουμε στο μέλλον με απασχολεί επίσης", είπε.

«Επισημαίνω τις βλάβες της πρωτεΐνης ακίδας, τις βλάβες αυτών των ενέσεων που βασίζονται σε γονίδια. Το λιπιδικό νανοσωματίδιο από μόνο του είναι τοξικό. Και εδώ είναι πιθανώς ακόμη μια σοβαρότερη ανησυχία που έχω… τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δεν φτιάχτηκαν για να παράγουν ξένες πρωτεΐνες… Το ανθρώπινο κύτταρο είναι φτιαγμένο για να παράγει ανθρώπινες πρωτεΐνες. Το να κάνει ένα ανθρώπινο κύτταρο να παράγει μια πρωτεΐνη από έναν μολυσματικό παράγοντα – και ειδικά να φτιάξει μια πρωτεΐνη που έχει γνωστή κυτταροτοξικότητα, κυτταρική τοξικότητα, τοξικότητα ανθρώπινου σώματος – αυτό είναι μια μεγάλη επιστημονική ανησυχία».

Το λιπιδικό νανοσωματίδιο, το οποίο περιβάλλει το επιλεγμένο γενετικό υλικό, πηγαίνει οπουδήποτε και παντού στο σώμα. Αρχικά σχεδιάστηκε για τη μεταφορά χημειοθεραπευτικών παραγόντων μέσω του αιματοεγκεφαλικού φραγμού και για τη μεταφορά γονιδίων για σπάνιες γενετικές καταστάσεις. «Έτσι, το νανοσωματίδιο λιπιδίων που πηγαίνει παντού είναι μια επικίνδυνη κατασκευή με την έννοια ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε πού πηγαίνει», εξήγησε ο Δρ Κόουλ. «Το λιπιδικό νανοσωματίδιο πηγαίνει παντού, μπορεί να προσγειωθεί οπουδήποτε στο ανθρώπινο σώμα, οποιοδήποτε όργανο, οστό, μυελό των οστών, σπλήνα, εγκέφαλο, καρδιά κ.λπ.».

Πρωτεϊνη Ακίδα κάτω από το μικροσκόπιο

 Τοποθετώντας δείγματα ιστού που έχουν χρωματιστεί για τον συγκεκριμένο εντοπισμό ορισμένων πρωτεϊνών, είναι δυνατό να δούμε πρωτεΐνη ακίδας που προκαλείται από τα «εμβόλια» του Covid. Και ανάλογα με το ποια χρώση χρησιμοποιείται, είναι δυνατό να προσδιοριστεί, σε δείγματα ιστού σώματος, εάν η πρωτεΐνη ακίδας προήλθε από τον ιό ή προκλήθηκε από ενέσεις Covid. 

Πριν δούμε τις εικόνες που μοιράστηκε ο Δρ Κόουλ, ίσως αξίζει να εξοικειωθούμε με τη δομή ενός κοροναϊού για να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε την ορολογία.


Structure And Genome of Coronaviruses, COVID-19: Coronavirus Replication, παθογένεση και θεραπευτικές στρατηγικές , Cleveland Clinic Journal of Medicine

Το νουκλεοκαψίδιο («πρωτεΐνη N») αποτελείται από ένα πρωτεϊνικό κέλυφος και περιέχει το ιικό RNA, είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη στον κορωνοϊό.

Παρακάτω είναι μια εικόνα πρωτεΐνης ακίδας στον καρδιακό μυ (εικόνα στην αριστερή πλευρά) που μοιράστηκε ο Δρ Κόουλ. Το καφέ χρώμα είναι πρωτεΐνη ακίδας που έχει χρωματιστεί με μια συγκεκριμένη κηλίδα για την ανίχνευση πρωτεΐνης ακίδας. Η εικόνα στη δεξιά πλευρά δείχνει την πρωτεΐνη Ν του ιού που έχει χρωματιστεί μπλε με διαφορετική χρώση για την ανίχνευση της πρωτεΐνης Ν. Εάν η πρωτεΐνη ακίδας προέρχεται από τον ιό, θα εμφανιστούν και οι δύο λεκέδες, δηλαδή, η εικόνα θα δείχνει τόσο καφέ όσο και μπλε κουκκίδες. Έτσι, εάν η πρωτεΐνη ακίδας που φαίνεται στην αριστερή εικόνα ήταν από τον ιό, τότε η μπλε κηλίδα θα εμφανιζόταν επίσης στην εικόνα - αλλά δεν συμβαίνει. Η εικόνα στα αριστερά είναι, επομένως, πρωτεΐνες αιχμής που έχουν προκληθεί από το «εμβόλιο».


Dr. Drew: "Foot Long Blood Clots" Από το mRNA, λέει ο Παθολόγος Δρ. Ryan Cole με την Dr Kelly Victory (χρονοσήμανση 24:47)

Περαιτέρω πόροι: Αναφορά περίπτωσης: Πολυεστιακή νεκρωτική εγκεφαλίτιδα και μυοκαρδίτιδα μετά από εμβολιασμό mRNA BNT162b2 κατά του COVID-19 , Εμβόλια Michael Mörz, 1 Οκτωβρίου 2022

Η πρωτεΐνη Ακίδα προκαλεί καρκίνο

Μετά τη μαζική διάδοση της ένεσης Covid στον πληθυσμό, σημειώθηκε σημαντική αύξηση των νεοεμφανιζόμενων καρκίνων, ιδιαίτερα στους νέους, και αναζωπύρωση των καρκίνων που είχαν κριθεί σε ύφεση. 

Η πρωτεΐνη ακίδας συνδέεται με ένα γονίδιο στο σώμα μας που είναι γνωστό ως ο φύλακας του γονιδιώματος: το γονίδιο καταστολής όγκου P53, εξήγησε ο Δρ Κόουλ. «Επίσης, συνδέεται με ένα γονίδιο καρκίνου του μαστού και ένα γονίδιο καρκίνου των ωοθηκών». Η δέσμευση της πρωτεΐνης ακίδας σε αυτούς τους υποδοχείς επιτρέπει στους όγκους να αναπτύσσονται ανεμπόδιστα.

«Υπάρχει μια αύξηση ορισμένων ασυνήθιστων καρκίνων που έχω δει… Αυτό θα πρέπει τουλάχιστον να ανοίξει την πόρτα σε άλλους παθολόγους και πανεπιστήμια για να πουν «καλά, ίσως θα έπρεπε να επιστρέψουμε και να δούμε μερικούς από αυτούς τους ασυνήθιστους ταχέως εξαπλούμενους καρκίνους σε νέους ασθενείς που συνήθως δεν βλέπουμε», είπε ο Δρ Κόουλ.

«Υπάρχουν τουλάχιστον δώδεκα μηχανισμοί που μπορεί να προκαλέσει η ακίδα σε αυτές τις καρκινικές οδούς… Ένας τρόπος είναι ότι η μικροθρόμβωση μπορεί να προκαλέσει «πνίξιμο» των ιστών [όπως] καρκίνους όπως ένα περιβάλλον με έλλειψη οξυγόνου».

Η πρωτεΐνη Ακίδα προκαλεί θρόμβους αίματος

Έχουμε ενσωματώσει τη συνέντευξη του Δρ. Κόουλ παρακάτω για να ξεκινήσει στη χρονική σήμανση 40:40 όπου ο Δρ. Κόουλ μιλάει συγκεκριμένα για «τους θρόμβους». Εάν θέλετε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, συμπεριλαμβανομένης αυτής που περιγράφεται παραπάνω, τότε ξεκινήστε το βίντεο από την αρχή.


Η πρωτεΐνη ακίδας από μόνη της είναι τοξική. Είναι η πρωτεΐνη ακίδας που προκάλεσε θρόμβους σε όσους προσβλήθηκαν από τον Covid. Το «εμβόλιο» του Covid ωθεί τα κύτταρα των ληπτών να παράγουν τις τοξικές πρωτεΐνες ακίδας που είναι γνωστό ότι προκαλούν θρόμβους αίματος και δεν υπάρχει «διακόπτης απενεργοποίησης». Με τον ιό, το σώμα θα τον εξαλείψει, αλλά με το «εμβόλιο» mRNA στο σώμα έχει δοθεί η γενετική οδηγία να παράγει αυτές τις τοξικές πρωτεΐνες σε κάθε όργανο του σώματος - σε αυτό το στάδιο δεν είναι γνωστό για πόσο καιρό, αλλά πιθανώς στο διηνεκές . Ουσιαστικά, ένα εμβολιασμένο άτομο έχει γίνει εργοστάσιο πρωτεϊνών ακίδας που παράγει πρωτεΐνη ακίδας σε διάφορα μέρη του σώματος.

Ο Δρ. Κόουλ διευκρίνισε ότι τα «εμβόλια» των ιικών φορέων όπως η Johnson & Johnson και το AstraZeneca είναι ενέσεις αδενοϊικού φορέα που περιέχουν συμπληρωματικό DNA («cDNA») και όχι mRNA. Εξαιτίας αυτού, οι λήπτες αυτών των «εμβόλια» παράγουν υψηλότερη ποσότητα πρωτεΐνης ακίδας, αλλά για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, εξήγησε ο Δρ Κόουλ. «Γνωρίζουμε από τη δεκαετία του 1980/90 ότι οι μελέτες βασισμένες σε γονίδια με αδενοϊικούς φορείς [εμβόλια] προκάλεσαν πολλή πήξη… αλλά δεν λαμβάνετε την αντιγραφή για την ίδια χρονική περίοδο [όπως] με το εμβόλιο mRNA».

Η πρωτεΐνη ακίδας προσκολλάται στους υποδοχείς ACE2. Οι υποδοχείς ACE2 είναι άφθονοι στο ενδοθήλιο των αιμοφόρων αγγείων. Υπάρχει επίσης ο υποδοχέας CD147 που βρίσκεται στην επιφάνεια των ερυθρών και λευκών αιμοσφαιρίων και των αιμοπεταλίων του ενδοθηλίου. Η πρωτεΐνη ακίδας δεσμεύεται κατά προτίμηση με τον υποδοχέα CD147, εξήγησε ο Δρ Κόουλ. Το λιπιδικό νανοσωματίδιο και η πρωτεΐνη ακίδας, θα ακολουθήσουν τα μικρά τριχοειδή αγγεία και θα διαρρεύσουν σε οποιονδήποτε ιστό περιβάλλεται το τριχοειδές.

Ορισμένα φάρμακα εκτοπίζουν την πρωτεΐνη ακίδας από αυτούς τους υποδοχείς, είπε ο Δρ Κόουλ, όπως αυτό που δεν θα κατονομαστεί - πιθανώς λόγω του κινδύνου λογοκρισίας.

Η επάνω εικόνα στην παρακάτω εικόνα δείχνει τον ιστό αυτοψίας της αορτής, του μεγαλύτερου αιμοφόρου αγγείου του σώματος που προέρχεται από την καρδιά. Κάτω από αυτό, με όλες τις κουκκίδες, είναι πώς φαίνεται η φλεγμονή στο μικροσκόπιο. Στα δεξιά είναι μια εικόνα που δείχνει την πρωτεΐνη ακίδας «που κάνει κυριολεκτικά τα λεμφοκύτταρα [λευκά αιμοσφαίρια] να μασήσουν μια τρύπα στην αορτή», εξήγησε ο Δρ Κόουλ. Όταν η αορτή σπάει, προκαλεί θάνατο μέσα σε λίγα λεπτά – αιφνίδιο θάνατο.


Dr. Drew: "Foot-Long Blood Clots" Από το mRNA, λέει ο παθολόγος Δρ. Ryan Cole με την Dr Kelly Victory (χρονοσήμανση 32:40)

Ως παράδειγμα του πόσο παραγωγική μπορεί να γίνει η πρωτεΐνη ακίδας μόλις εισέλθει σε έναν ιστό, ο Δρ Κόουλ έδειξε μια εικόνα δείγματος που ελήφθη από τη σπλήνα. Ο μεγάλος κύκλος στην παρακάτω εικόνα είναι μια αρτηρία. Όλες οι καφέ κουκκίδες είναι πρωτεΐνη ακίδας.


Dr. Drew: "Foot Long Blood Clots" Από το mRNA, λέει ο παθολόγος Δρ. Ryan Cole με την Dr Kelly Victory (χρονοσήμανση 33:34)

Οι θρόμβοι στην παρακάτω εικόνα είναι από ζωντανούς ασθενείς. Έτσι, αυτοί οι παχύρρευστοι ινώδεις θρόμβοι, στη διαδικασία σχηματισμού, βρίσκονται σε ζωντανούς ασθενείς αλλά και εντοπίζονται από ταριχευτές. Η εικόνα στη μέση είναι ένα δείγμα αίματος που λήφθηκε από έναν ασθενή στη Γερμανία στον οποίο είχαν ενέσει τρεις δόσεις «εμβόλιο» για τον Covid. Μετά τη λήψη του δείγματος άρχισε να σχηματίζει ινίδια. Έτσι, οι ερευνητές το «έστριψαν» και βγήκε η συστάδα στην εικόνα στα δεξιά. Η μάζα αποτελείται από τα ίδια συστατικά με τους ινώδεις θρόμβους.


Dr. Drew: "Foot Long Blood Clots" Από το mRNA, λέει ο παθολόγος Δρ. Ryan Cole με την Dr Kelly Victory (χρονοσήμανση 40:58)

Οι ινώδεις θρόμβοι αποτελούνται από φυτικές ίνες, ρετικουλίνη, αμινοξέα, μικτά σάκχαρα και γλυκοπρωτεΐνη, είπε ο Δρ Κόουλ. Έχει και άλλα στοιχεία που συνήθως βρίσκονται σε θρόμβους αίματος ή συνήθως βρίσκονται στο αίμα, αλλά αυτά είναι τα στοιχεία ή τα συστατικά που κάνουν τους ινώδεις θρόμβους ασυνήθιστους.

«Το πιο σημαντικό, υπάρχει ένα υλικό που το σώμα δεν διασπά πολύ εύκολα που ονομάζεται αμυλοειδές… Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αμυλοειδούς, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το σώμα δεν διασπά εύκολα το αμυλοειδές. Το σώμα μας μπορεί να διασπάσει το ινώδες και τους θρόμβους… ωστόσο, αυτό το είδος πρωτεϊνούχου υλικού δεν διασπάται εύκολα από το σώμα.

«Δεν θέλω να τρομάξω τους πάντες και να πω: «Θεέ μου, όποιος έχει [ ] το πλάνο θα έχει αυτό». Οχι όχι. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλά.

«[Στους ινώδεις θρόμβους] υπάρχουν ασυνήθιστες ποσότητες πρωτεϊνών που συλλέγονται. Υπάρχουν ασυνήθιστοι συνδυασμοί πρωτεϊνών που καθιστούν πολύ δύσκολη τη διάλυσή τους από το σώμα».

Και υπάρχει πρωτεΐνη ακίδας, πολλή. Υπάρχει τόση δέσμευση πρωτεΐνης ακίδας στους υποδοχείς ACE2 και CD147 που προκαλεί φλεγμονώδεις αντιδράσεις, κυτοκίνη και πήξη. «Η μικροπήξη… είναι το κύριο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε στην ιατρική», είπε ο Δρ Κόουλ.


Dr. Drew: "Foot Long Blood Clots" Από το mRNA, λέει ο παθολόγος Δρ. Ryan Cole με την Dr Kelly Victory (χρονοσήμανση 40:58)

Ορισμένες αυτοψίες δείχνουν ότι το αμυλοειδές που βρίσκεται στους θρόμβους εναποτίθεται επίσης μεταξύ ιστών και οργάνων, είπε ο Δρ Κόουλ.

Περαιτέρω πηγές: Έρευνα από την Καθηγήτρια Etheresia Pretorius

Εμμονή της πρωτεΐνης Ακίδας

Οι ρυθμιστικοί φορείς δημοσιοποιούσαν ότι το mRNA στις ενέσεις Covid θα καταρρεύσει και έτσι οι ενέσεις είναι «ασφαλείς».

Το σώμα μας φυσιολογικά διασπά το RNA σε μερικές ώρες, ή μια ή δύο μέρες, ανάλογα με την πρωτεΐνη που προσπαθεί να φτιάξει το σώμα μας για τη φυσιολογική σωματική μας λειτουργία, είπε ο Δρ Κόουλ. «Ωστόσο, όταν βάζετε ένα συνθετικό μόριο σε αυτές τις μικρές χάντρες μαργαριταριών, αυτά τα νουκλεοτίδια, δεν διασπάται». 

Αυτό αποδεικνύεται στη μελέτη: Ανοσολογική αποτύπωση, εύρος αναγνώρισης παραλλαγών και απόκριση βλαστικού κέντρου στη μόλυνση και εμβολιασμό ανθρώπινου SARS-CoV-2 , Κύτταρο, 24 Ιανουαρίου 2022. Η μελέτη έδειξε ότι 8 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό το mRNA ήταν ακόμα παρόν και 8 εβδομάδες αργότερα η επαγόμενη από το εμβόλιο πρωτεΐνη ακίδα εξακολουθούσε να παράγεται στους λεμφαδένες. Αν και, η ποσότητα της πρωτεΐνης ακίδας που παράγεται μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. «Που είναι καλό σημάδι», είπε ο Δρ Κόουλ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η μελέτη σταμάτησε στις 60 ημέρες, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στη δημοσίευση. "Τι συνέβη στις 90 ημέρες και 120 ημέρες;" ρώτησε ο Δρ Κόουλ.

«Ορισμένες από τις σειρές αυτοψιών που έχω εξετάσει με τους συναδέλφους μου στη Γερμανία δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας εναποτίθεται σε υψηλές ποσότητες 120 συν ημέρες μετά την τελευταία ένεση του ασθενούς [και] πριν από τον θάνατό του.

«Στην επιστήμη – αυτή η αρχή της προφύλαξης, ποιος είναι ο κίνδυνος-όφελος – κάνουμε κάτι, γνωρίζουμε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα; Πρέπει να μελετήσουμε αυτά τα πράγματα στην επιστήμη».

Η ισχυρή, έντονη συζήτηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιστήμης και της ιατρικής, αλλά η λογοκρισία και ο χλευασμός όσων προσπαθούν να ακολουθήσουν την καλή επιστήμη και πρακτικές έχουν εμποδίσει τους γιατρούς και τους επιστήμονες να ενημερώσουν το ευρύ κοινό για τους κινδύνους της ένεσης Covid και τις άλλες ανησυχίες τους. Και όπως είπε ο Δρ Κόουλ στην αρχή της συνέντευξής του, «όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν – όταν λογοκρίνεις αυτούς που δεν το κάνουν».

Μείωση των γεννήσεων και αυξήσεις στα προβλήματα γονιμότητας

Μελέτες βιοκατανομής από την Ιαπωνία που ελήφθησαν βάσει του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας έδειξαν ότι το νανοσωματίδιο λιπιδίων πηγαίνει οπουδήποτε και παντού στο σώμα. Ενισχύει τους λιπώδεις ιστούς. «Η ωοθήκη έχει πολλά λιπίδια στα κύτταρα. Σε αυτές τις μελέτες, το λιπιδικό νανοσωματίδιο συγκεντρωνόταν στην ωοθήκη με υψηλότερους ρυθμούς από ό,τι σε άλλα μέρη του σώματος», είπε ο Δρ Κόουλ.

«Η συσσώρευση στο θηλυκό ήταν πολύ μεγαλύτερη σε πολλά όργανα από ό,τι στο αρσενικό. Γνωρίζουμε ότι στο ανδρικό σπέρμα, η μελέτη μετά τον εμβολιασμό πρωτεΐνης ακίδας στο Ισραήλ έδειξε μείωση στον αριθμό των σπερματοζωαρίων καθώς και μείωση στην κινητικότητα του σπέρματος για έξι μήνες. 

«Στο γυναικείο σώμα, η σάλπιγγα, οι ωοθήκες, τα ίδια τα ωάρια… είναι γεμάτα με υποδοχείς ACE2. Αυτή η πρωτεΐνη ακίδας [που φτιάχνει το σώμα σας μετά τον εμβολιασμό] θα ακονίσει αυτόν τον υποδοχέα ACE2… και όπου κι αν προσγειωθεί αυτή η ακίδα, είναι μια πρωτεΐνη που προκαλεί φλεγμονή, και έτσι η φλεγμονή στην ωοθήκη μπορεί να είναι νούμερο ένα, να σκοτώσει τα ωάρια και το νούμερο δύο , αναστέλλουν την ικανότητα αυτού του ωαρίου να είναι εύρωστο όσον αφορά την εμφύτευση, την επίτευξη πλήρους ωορρηξίας και ή την απελευθέρωση».

Εδώ είναι ένα άλλο θλιβερό πράγμα. Ο Δρ Κόουλ λάμβανε πλακούντες από συναδέλφους μαιευτήρες από τις ΗΠΑ. «Αυτοί οι πλακούντες έχουν λάθος μέγεθος για την ηλικία κύησης. Αυτοί οι πλακούντες είναι ασβεστοποιημένοι. Αυτοί οι πλακούντες έχουν πρωτεΐνη ακίδας μέσα τους. Αυτοί οι πλακούντες έχουν αντισώματα μέσα τους. Αυτοί οι πλακούντες έχουν προκαλέσει υπερβολική φλεγμονή σε αυτούς», είπε.

Περαιτέρω πόροι:

Θα μπορούσαν οι ρυθμιστικοί φορείς να έχουν προειδοποιήσει το κοινό;

Για τουλάχιστον δύο έως τέσσερις μήνες μετά τον εμβολιασμό, το mRNA βρίσκεται στα σώματα των εμβολιασμένων. Η πρωτεΐνη Spike παρασκευάζεται στα σώματα των εμβολιασμένων για τουλάχιστον δύο έως τέσσερις μήνες. Οι πρωτεΐνες αιχμής προκαλούν φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων και τα νανοσωματίδια λιπιδίων είναι τοξικά. Γνώριζαν αυτά τα πράγματα οι ρυθμιστικοί φορείς πριν ξεκινήσουν μαζικές εκστρατείες ένεσης για τον Covid;

«Αν προσθέσετε την ιστορία των λιπιδικών νανοσωματιδίων και δείτε την τοξικότητά τους – ήξεραν. Αν κοιτάξετε την αποτυχία των προϊόντων mRNA πριν από αυτό - ήξεραν. Υπάρχει μια μακρά ιστορία και απλώς συνδυάζω τα κομμάτια της επιστήμης», είπε ο Δρ. Κόουλ, «Μπορώ να πάρω όλη τη δημοσιευμένη βιβλιογραφία και να πω: «Να πώς ξέραμε ότι ήταν κακή ιδέα… Έτσι γίνεται η επιστήμη – εσείς κάνετε Παρατηρήσεις, προφανώς υποθέτετε τα πράγματα και δοκιμάζετε την προσπάθεια, είτε πετυχαίνει είτε αποτυγχάνει, πηγαίνετε πίσω στον πάγκο και δοκιμάστε την ξανά."

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Δρ Κόουλ κάλυψε πτυχές της πήξης του αίματος, αλλά υπάρχουν πολλοί μηχανισμοί που βλάπτουν την πρωτεΐνη ακίδας, είπε.

«Αλλά αυτά τα πράγματα ήταν γνωστά πολύ πριν από τη συναρμολόγηση αυτών των προϊόντων και τώρα βλέπουμε, δυστυχώς… αυτό που βλέπουμε, επιστημονικά στο εργαστήριο τώρα, [είναι] ότι η αναλογία κινδύνου-οφέλους βρίσκεται στην πλευρά του κινδύνου.

«Αν έχεις μια βολή, δεν σε κατακρίνω, μην κάνεις άλλη. Αν έχεις δύο, μην πάρεις τρίτο. Αν έχεις τρία, μην πάρεις τέταρτο».

Όχι μόνο οι κυβερνήσεις, οι ρυθμιστικοί φορείς και οι επαγγελματίες υγείας δεν έδωσαν ενημερωμένη συγκατάθεση, μας είπαν ψέματα. Μας είπαν ότι οι ενέσεις θα έμεναν στον δελτοειδή μυ όταν ήξεραν ότι δεν ήταν έτσι. Μας είπαν ότι θα αποβληθεί από το σώμα μας πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες μέρες, αλλά πάντα ήξεραν ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια. Μας είπαν ότι το ξένο γενετικό υλικό δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στο DNA μας, αλλά υπάρχουν κάποιες συναρπαστικές in vitro μελέτες που δείχνουν ότι μεταγράφεται αντίστροφα στα κύτταρα.




 Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου