Πρώην Αντιδήμαρχος Δωρίδας Μ. Μαυρομάτης κατά ΝΔ και Μητσοτάκη: «Καταθέτω την κομματική μου ταυτότητα» - «Η woke κουλτούρα θέλει να αποδομήσει τα πάντα και βρήκε αναπάντεχο σύμμαχο τη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πρώην Αντιδήμαρχος Δωρίδας Μ. Μαυρομάτης κατά ΝΔ και Μητσοτάκη: «Καταθέτω την κομματική μου ταυτότητα» - «Η woke κουλτούρα θέλει να αποδομήσει τα πάντα και βρήκε αναπάντεχο σύμμαχο τη Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη»

  Τα «ομόφυλα» έδιωξαν τον πρώην Αντιδήμαρχο Μ. Μαυρομάτη από τη «ροζ» ΝΔ…! Θα ακολουθήσουν και άλλοι;   «Η woke κουλτούρα θέλει να αποδ...

 






Τα «ομόφυλα» έδιωξαν τον πρώην Αντιδήμαρχο Μ. Μαυρομάτη από τη «ροζ» ΝΔ…! Θα ακολουθήσουν και άλλοι;

 

«Η woke κουλτούρα θέλει να αποδομήσει τα πάντα και βρήκε αναπάντεχο σύμμαχο την Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη που εδώ και τόσους μήνες κάνει φροντιστήρια στους βουλευτές της αντί να κοιτάξει την ακρίβεια την υπογεννητικότητα, τους αγρότες και την διαλυμένη επαρχία»

 

Ο δημοτικός σύμβουλος, π.Αντιδήμαρχος Δωρίδας και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Φωκίδα Μανώλης Μαυρομμάτης κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα και εξέφρασε την πλήρη απογοήτευση του και τον φόβο του για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια τονίζοντας ότι με το νόμο αυτό θέλουν να αλλάξουν τον ορισμό της οικογένειας.

Μύδρους εξαπολύει ο Μανώλης Μαυρομάτης αποχωρώντας από τη ΝΔ με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, όπως σημειώνει η εφημερίδα «Η ώρα της Φωκίδας», υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταψηφίσει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια το 2018.

«Πως είναι δυνατόν ο αρχηγός της Ν. Δημοκρατίας που ο ίδιος καταψήφισε την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια το 2018 να φέρνει τέτοιο νομοσχέδιο που διαφθείρει τους ιστούς της κοινωνίας μας», αναρωτιέται. Συνεχίζει μάλιστα διερωτώμενος «πως είναι δυνατόν να μην μπορείς να πεις την άποψη σου και να σε χαρακτηρίζουν ομοφοβικό, ρατσιστή, ακροδεξιό κλπ . (Μήπως και το ΚΚΕ είναι ακροδεξιό και δεν το ξέρω;)»

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του πρώην αντιδημάρχου:

Πλήρης απογοήτευση και φόβος είναι τα δύο κυρίαρχα συναισθήματα μου αυτή την στιγμή μετά από την χθεσινή ψηφοφορία στην βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια. Απογοήτευση γιατί ένα τέτοιο θέμα ήρθε από την Ν. Δημοκρατία του Κων/νου Καραμανλή , χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αφού καμία δέσμευση δεν είχε η χώρα μας έναντι διεθνών ή Ευρωπαϊκών οργάνων αφενός και αφετέρου τα θέματα των ομόφυλων ζευγαριών είχαν ρυθμιστεί από το σύμφωνο συμβίωσης με τα διεθνή δικαστήρια παράλληλα να μην έχουν αναγνωρίσει τον γάμο ομόφυλων ως δικαίωμα. Δυστυχώς το νομοσχέδιο αυτό δεν αφορά λίγους, μας αφορά όλους , γιατί με αυτό το νομοσχέδιο θέλουν να αλλάξουν ή μάλλον αλλάζουν τον ορισμό της οικογένειας όπως την ξέραμε. Από πότε τα θέλω κάποιων θα γίνονται η στέρηση των δικαιωμάτων των ανήλικων παιδιών να έχουν πατέρα και μητέρα. Ανοίγει ο δρόμος να αρχίσουν οι προσφυγές στα δικαστήρια να καταργηθεί ο όρος πατέρας και μητέρα και να αντικατασταθεί με το γονέας 1,2,3,4 κλπ και να αρχίσουμε να διδάσκουμε στα σχολεία το μη φυσιολογικό ως οικογένεια.


 Εξευτελίζουν την ιερή πράξη της μητρότητας εμπορευματοποιώντας την με την παρένθετη μητέρα που αρχικά επιτρέπεται στο εξωτερικό αλλά σίγουρα θα γίνουν προσφυγές και δικαστήρια να ανατραπεί και αυτό. Πως είναι δυνατόν ο αρχηγός της Ν. Δημοκρατίας που ο ίδιος καταψήφισε την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια το 2018 να φέρνει τέτοιο νομοσχέδιο που διαφθείρει τους ιστούς της κοινωνίας μας; Πως είναι δυνατόν να μην μπορείς να πεις την άποψη σου και να σε χαρακτηρίζουν ομοφοβικό , ρατσιστή, ακροδεξιό κλπ . ( Μήπως και το ΚΚΕ είναι ακροδεξιό και δεν το ξέρω;) Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του κανένας δεν του αφαιρεί αυτό το δικαίωμα , αλλά δεν μπορεί να υποχρεώσει και τους άλλους να το επικροτούν, κανένας δεν μπορεί να σε υποχρεώνει αυτό να το θεωρείς φυσιολογικό , κανένας δεν μπορεί να θέλει να μαυρίσει τις ψυχές ανήλικων παιδιών , κανένας δεν μπορεί να θέλει να μας κάνει να αποδεχτούμε ως φυσιολογικό την θεωρία των 69 φύλλων, δεν μπορούν και δεν πρέπει τα θέλω του καθενός να γίνουν δικαίωμα. Η woke κουλτούρα θέλει να αποδομήσει τα πάντα και βρήκε αναπάντεχο σύμμαχο την Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη που εδώ και τόσους μήνες κάνει φροντιστήρια στους βουλευτές της αντί να κοιτάξει την ακρίβεια την υπογεννητικότητα, τους αγρότες και την διαλυμένη επαρχία. 


Η Δημοκρατία και η Χώρα μας δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα και έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης όλοι μας. Αποφάσισα να απέχω από κάθε κομματική εκδήλωση ή διεργασία της Ν.Δ. και να παραδώσω την κομματική ταυτότητα μου γιατί αύριο θέλω να μπορώ να κοιτάω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου στα μάτια λέγοντας τους ότι δεν σταμάτησα να προσπαθώ να αφήσω κάτι καλύτερο από αυτό που παρέλαβα τιμώντας τους αγώνες των προγόνων μου και δεν συμμετείχα σε αυτήν την έντονη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για την διάλυση του ανθρώπινου γένους και ιδιαίτερα στο μένος κάποιων να πειράξουν τα παιδιά μας.


Μανώλης Μαυρομμάτης



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου