Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε, προετοιμαστείτε… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε, προετοιμαστείτε…

  Ο ελληνικός λαός είναι υπόλογος. Ο Ελληνικός Λαός ευθύνεται για τα δεινά του,  είναι υπόλογος για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες δεκαετίες....

 






Ο ελληνικός λαός είναι υπόλογος. Ο Ελληνικός Λαός ευθύνεται για τα δεινά του,  είναι υπόλογος για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες δεκαετίες.  Δεν φταίνε μόνο οι ηγέτες του οι πολιτικοί του, και οι ιεράρχες.

  
Ευθύνη έχει ο Λαός που με την ψήφο του εδώ και πολλά χρόνια έδωσε  δύναμη σε άθεους, σε ανθέλληνες και σε προδότες πολιτικούς που επικαλούνταν μάλιστα, τον Λαό και τη δημοκρατική διαδικασία που τους έφερε στην εξουσία, ώστε να δικαιολογούν τις ασυδοσίες τους…

 

Γράφει ο GEWKWN


Ο Λαός μιλά για Δημοκρατία χωρίς να γνωρίζει τα όρια της, για να έχεις Δημοκρατία πρέπει να εκλέγεις σωστούς ανθρώπους, και στην περίπτωση της Ελλάδας πρέπει να ψηφίζεις άτομα που θα υπερασπιστούν την Πίστη την Πατρίδα την Ελευθερία και τους Έλληνες, τι κάνει όμως ο Λαός εκλέγει ηγέτες που με την αναξιότητα και την ακαταλληλότητά τους, επιφέρουν εθνικές και οικονομικές καταστροφές.


Ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας υποστήριζαν ότι η Δημοκρατία δεν είναι το ορθότερο, το αποτελεσματικότερο πολίτευμα. Το υποστήριξαν επειδή η Δημοκρατία δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί με τους κανόνες, τις αρχές, τις αξίες που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία της...

Κάποιοι λένε ότι εφόσον αποφασίζει ο Λαός,  συνεπώς, έτσι λειτουργεί η σύγχρονη Δημοκρατία. Με τις αδυναμίες και τα προβλήματά της.

Όταν όμως οι ηγέτες που επιλέγει ο Λαός είναι αναποτελεσματικοί και ανίκανοι και προδότες, ο Λαός δεν φταίει;  Βεβαίως φταίει, και έχει την μεγαλύτερη ευθύνη.

Φταίει γιατί σιωπά. Γιατί ανέχεται. Γιατί δεν ανησυχεί. Γιατί δεν ζητά να έχει λόγο και απόφαση στα σοβαρά θέματα που απασχολούν την ζωή και την επιβίωσή του, σήμερα ο Έλληνας ‘’αγωνίζεται’’ μόνο για τα δικά του προσωπικά συμφέροντα και όχι για την πατρίδα του για την Πίστη του και για τους συνανθρώπους του,  γι’ αυτό πληρώνει με τραγωδίες τις αναξιότητες αυτών που εκλέγει να τον κυβερνούν.

Ο Λαός δεν ζητα εξηγήσεις και ευθύνες, αλλά ζητωκραυγάζει τους εκάστοτε ηγέτες του και όταν ακόμα του έφερναν δράματα και τραγωδίες. Τους χειροκροτεί, τους ηρωοποιεί και τους επανεκλέγει! Για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο, τελικά ο Λαός έχει  αποδεχθεί παθητικά την τελική υποταγή του στους άθεους, στους ανθέλληνες και προδότες πολιτικούς του.

Ο Λαός δεν είναι σε θέση ν’ αντιδράσει, και συνεχίζει να Χειροκροτεί τα επόμενα δράματα, που πρέπει να ετοιμάζεται να ζήσει, αν συνεχίσει τον Λήθαργό του.....ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Θ. ΠΑΓΚΑΛΟ το 2011 όταν ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε : «ήμασταν απατεώνες», ενώ «ο λαός ήταν διεφθαρμένος και αντάλλασσε παροχές με ψήφους».

Επιβεβαιώνεται ότι η σημερινή Δημοκρατία είναι το τελευταίο καταφύγιο των απανταχού καθαρμάτων...

ΣΗΜΕΡΑ οι ‘’ελληνες’’ άθεοι, και ανθέλληνες πολιτικοί άνοιξαν το ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ, από σήμερα κινδυνεύουν η Ελληνική οικογένειά, ο ελληνικός Λαός και η Ορθοδοξία, Ο ΘΕΟΣ να μας λυπηθεί διότι με την απόφαση τους έχουν ενεργοποιήσει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  

Δυστυχώς οι Έλληνες θα πληρώσουμε σύντομα  πολύ ακριβά την απόφαση των βουλευτών, και την χλιαρή αντίδραση της ιεραρχίας και του Λαού  

Ο Κύπριος Χάρης Γεωργιάδης του ΔΗΣΥ στο πλαίσιο συνέντευξης 28/01/24 στον Φιλελεύθερο, προκειμένου να καταδείξει ότι δεν οφείλει η ΝΔ να ψηφίσει το νομοσχέδιο επειδή ανήκει στο ΕΛΚ.

Οφείλουμε «να απορρίψουμε τις υπερβολές της woke κουλτούρας, που έχει φτάσει στο σημείο να αμφισβητεί την έννοια των φύλων και της οικογένειας και η οποία προσπαθεί να φιμώσει την Ελευθερία στο όνομα της Ελευθερίας! Εάν η Κεντροδεξιά δεν ξυπνήσει από το λήθαργό της και δεν αποβάλλει τα δεσμά που έχει επιβάλλει η ίδια στον εαυτό της, τότε φοβάμαι ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τη Δημοκρατία».



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου