Τ.Μπουγάς: Αν ξεγελαστεί ο κόσμος και σας εμπιστευθεί θα καταστραφεί η Ελλάδα! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τ.Μπουγάς: Αν ξεγελαστεί ο κόσμος και σας εμπιστευθεί θα καταστραφεί η Ελλάδα!

Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ και η απάντηση του κ. Μπουγά, εκπροσώπου του ΛΑ.ΟΣ στην εκπομπή, πήγαινε προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Νιώτη. Δείτε τ...

Ο λόγος για το ΠΑΣΟΚ και η απάντηση του κ. Μπουγά, εκπροσώπου του ΛΑ.ΟΣ στην εκπομπή, πήγαινε προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Νιώτη. Δείτε το χαρακτηριστικό διάλογο:

κ. Μπουγάς: "Όταν βλέπω στη Β' Αθηνών Πακιστανό υποψήφιο τρομάζω" ( Ο λόγος για τον Πακιστανό υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ που έχουμε απολαύσει παλαιότερα στα ιστολόγια)

Απάντηση κ. Νιώτη: "Μήπως είναι στην πολιτική σας να εκτελέσουμε τους αλλοδαπούς;"

Και εμείς ως ιστολόγιο ερωτούμε τον κ. Νιώτη και κατ' επέκταση το ΠΑΣΟΚ: Μήπως κύριοι στη δική σας πολιτική είναι να "εκτελέσετε" τους Έλληνες;;;! Ντροπή σας που υπερασπίζεστε τέτοιες ατυχής επιλογές! Μιλάμε για τη βουλή των Ελλήνων! Δεν μιλάμε για τη Βουλή των Εθνών! Ως εκ τούτου στην Ελληνική Βουλή επιβάλλεται να εισέρχονται ΜΟΝΟ Έλληνες! Μην εναντιώνεστε στον Ελληνικό λαό κύριοι γιατί αργά ή γρήγορα θα αντιδράσει. Εκλέγεστε από τους Έλληνες για να υπηρετείτε τους Έλληνες! Επιτέλους καταλάβετε το! Αφυπνισθείτε Έλληνες επιτέλους!

..(( Λ ))..

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου