Η προδοσία της Μακεδονίας σημαίνει πόλεμος - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η προδοσία της Μακεδονίας σημαίνει πόλεμος

Έλληνες πατριώτες προσοχή.  Η προδοσία της Μακεδονίας  σημαίνει πόλεμος.                     Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος Ελλη...

Έλληνες πατριώτες προσοχή.  Η προδοσία της Μακεδονίας  σημαίνει πόλεμος. 
                 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες.
Εύχομαι σε όλους σας καλή και ευλογημένη χρονιά, αν και το 2018 θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα πολλά γεγονότα, τα οποία ήδη ΞΕΚΙΝΟΥΝ.

Όπως θα έχετε καταλάβει, σύσσωμοι οι ελληνόφωνοι δούλοι των Σιωνιστών που βρίσκονται μέσα στην Βουλή μας, έχουν αποφασίσει να πουλήσουν το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας στο ΝΟΘΟ κρατίδιο των Σκοπίων, που γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε από τους Σιωνιστές της πολιτείας της ΑΡΙΖΟΝΑΣ των ΗΠΑ. 

Το έφτιαξαν μόνο και μόνο για να ΚΛΕΨΕΙ το όνομα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και να πρωταγωνιστήσει στον σχεδιασμένο διαμελισμό της Ελλάδος. 

Για όσους δεν το γνωρίζετε, στην Αριζόνα βρίσκεται το επιχειρησιακό κέντρο των Σιωνιστών, για οτιδήποτε σχεδιάζουν να κάνουν στον κόσμο, όπως και το επιχειρησιακό κέντρο του ΝΑΤΟ για ότι επιχειρεί το ΝΑΤΟ στον πλανήτη. 

Τα ΣΚΟΠΙΑ δημιουργήθηκαν ως ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της ΑΡΙΖΟΝΑΣ δίπλα στην Ελλάδα, για να κλέψουν πρώτα το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και μετά να διεκδικήσουν τα εδάφη, ξεκινώντας  τον διαμελισμό της Ελλάδος. 

Γι’ αυτό άλλωστε και η σημαία που έδωσαν σ’ αυτό το νόθο κράτος, είναι η μισή σημαία της Αριζόνας των ΗΠΑ,  που στα Σκόπια την έκαναν ....  ολόκληρη.

Σημαία Αριζόνας                                                       Σημαία Σκοπίων

Για το σχέδιο διαμμελισμού της Ελλάδος και την δημιουργία  κράτους των Σκοπίων με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και με πρωτεύουσσα την Θεσσαλονίκη,  όπως και για την «μεγάλη Αλβανία»  που μας απειλούν τώρα και οι Αλβανοί,  μας τα έλεγε στα μούτρα ο Αμερικανός καθηγητής προπαγάνδας  Κιτσίκης,  σε Ελληνικό κανάλι,  από τον Δεκέμβριο του 2013...!!!!!
Μιλάει για  ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ  ΧΑΡΤΟΥ κατά της Ελλάδος, όχι για  συνομωτικά  "παραμύθια". 

Αυτά όμως κατά μία «περίεργη σύμπτωση»  ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ και όποιος δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει, ή είναι με τους Σιωνιστές, ή είναι προφανώς για «δέσιμο» και όχι για να εκφράζει «απόψεις»....

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ .... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Όλα αυτά τα Σιωνιστικά σχέδια κατά των Ελληνικών εδαφών,  δεν θα μπορούσαν ΠΟΤΕ  να υλοποιηθούν χωρίς ΠΟΛΕΜΟ.  Επειδή όμως μας τρεμουν και δεν θέλουν ΠΟΛΕΜΟ,  προσπαθούν να μας  πάρουν την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χωρίς ΠΟΛΕΜΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η Εβραιο-ελεγχόμενη Κυβέρνηση που έχουμε, με τις πλάτες και την σιωπή όλων των Εβραιό-δουλων της Βουλής, αλλά και με την συνεργασία των Ιεραρχών της Εκκλησίας που όπως θα έχετε διαπιστώσει οι περισσότεροι έχουν βγάλει τον «ΣΚΑΣΜΟ» επί του θέματος και οι  .. "επαναστάτες" είναι μόνο στα .. λόγια,  θέλει να προχωρήσει στις 19 του μήνα, στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και να το δώσει στο ΝΟΘΟ κρατίδιο των ΣΚΟΠΙΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Προσπαθούν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία, να πάρουν ΕΔΑΦΗ της Ελλάδος ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ με την συνεργασία ΟΛΗΣ της πουλημένης αντιπολίτευσης και των ΕΞΟΥΣΙΩΝ της χώρας.  

Παράλληλα διοργανώνουν οι ίδιοι οι Σιωνιστές και .... «συλλαλητήρια διαμαρτυρίας»   όπως και .... διαδικτυακές «ψηφοφορίες», για να δείχνουν πως υπάρχουν και οι ... απαραίτητες «αντιδράσεις».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Αυτές είναι «αντιδράσεις» του κ@λ@υ, που μόλις τελειώσουν τα συλλαλητηρια και οι πορείες, μετά θα πάνε οι διοργανωτές για ούζα και τσίπουρα και θα λένε πως «αντέδρασαν», ενώ το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» θα το έχουν πάρει τα ΣΚΟΠΙΑ και φυσικά δεν θα γυρίζει πίσω μ’ αυτές τις «αντιδράσεις» του κ@λ@υ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν είναι κάτι απλό, ούτε το έχει αντιμετωπίσει ξανά η Ελλάδα στην μέχρι τώρα ιστορία της.  Είναι μία ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ, που δεν γίνεται με ΠΟΛΕΜΟ αλλά με προδοσία της Κυβέρνησης.  Αυτό δεν το πολεμάς με «συλλαλητήρια» «πορείες» και «καθιστικές διαμαρτυρίες».
Αυτά τα καραγκιοζιλίκια είναι για τις «κότες» και τους προδότες που θέλουν να κοροϊδεύουν τους Έλληνες, με ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ» που στο τέλος θα έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΑ αποτελέσματα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Τέτοια επίθεση κατά του ΟΝΟΜΑΤΟΣ και των εδαφών της ΕΛΛΑΔΟΣ σημαίνει ΠΟΛΕΜΟΣ.

Και όποιος θέλει να κάνει ΑΛΗΘΙΝΟ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ συλλαλητήριο διαμαρτυρίας  για να υπερασπιστεί την ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ  να πάει έτοιμος για ΠΟΛΕΜΟ και να πάει έτοιμος για  να ρίξει τους προδότες αυτής της Εβραϊκής Κυβέρνησης που έχουμε.
ΌΧΙ στα στημένα και ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ «συλλαλητήρια» που μετά θα καταλήξουν στα καφενεία και στα ουζερί, ενώ το νόθο κρατίδιο θα έχει πάρει αυτό που θέλουν οι Σιωνιστές.

Εμένα βλέπετε δεν με χρηματοδοτούν οι Εβραίοι για να διοργανώσω συλλαλητήριο.  Χρηματοδοτούν τους δικούς τους, που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ  ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ για το σύστημα.


ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

Εμείς οι Έλληνες πατριώτες ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΞΑΚΑΘΑΡΑ σε αυτούς τους ξεπουλημένους προδότες της ΒΟΥΛΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Δεν παραχωρούμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  και όποια παραχώρηση του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο νόθο πρωτεκτοράτο της Αριζόνας, για μας σημαίνει ΠΟΛΕΜΟΣ σε όλο το Σιωνιστικό πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο που μας έχει «σβερκωθεί» εντελώς Αντισυνταγματικά και παράνομα.
Να ξέρετε πως γνωρίζουμε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που μας παρέχει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και με βάση τις ΕΠΙΤΑΓΕΣ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ θα κινηθούμε.

Κι εσείς οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ που Κυβερνάτε ακόμα την Ελλάδα έχοντας καταπατήσει τον Υπέρτατο νόμο του κράτους που είναι το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ  που κάνατε κατά του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και κάνετε μέχρι σήμερα ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και  ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, το μόνο που έχετε δικαίωμα να παραχωρείτε όπου θέλετε, είναι  τις ορέξεις του κ@λ@υ σας.

Την ΕΛΛΑΔΑ και την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ να μην τα πιάνετε ούτε στο στόμα σας ΑΠΛΥΤΕΣ  ΒΡΩΜΙΑΡΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.

Και τα Σιωνιστικά σχέδια «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ», που μας προπαγανδίζετε από το 2013,  για τον «ΕΙΡΗΝΙΚΟ» και άνευ αντίστασης  διαμελισμό της Ελλάδος, ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ Κ@Λ@ ΣΑΣ και στον κ@λ@ των Σιωνιστών πατρόνων σας.

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε Ελληνικό ΟΝΟΜΑ ούτε Ελληνική ΓΗ σε καμία  π@υτ@ν@.  Ούτε σε Σκοπιανή, ούτε σε Αλβανή, ούτε σε Τουρκάλα.
Όποιος θέλει κομμάτι από Ελλάδα,  «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, 
ΔΕΙΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
  


ΙΩΑΝΝΗΣ  ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

3 σχόλια

  1. Ηρθε η ώρα να γίνει επανάσταση. Αυτά τα 300 κτήνη που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού πρέπει να γυρίσουν στην κόλαση απ' όπου ήρθαν. Ντροπιάζουν την ιστορία μας, το έθνος μας και την θρησκεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγινε αναρτηση της Ιστοσελιδας απο το Συνδεσμο Ελληνων Εξωτερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να διευκρινήσεις ότι διεφθαρμένοι δεν είναι μόνο οι πολιτικοί αλλά και οι εκπαιδευτικοί. Αν τους κόψεις ξανά Ετρούσκοι τρέχουν στους δρόμους με πορείες και χαμένες διδακτικές ώρες. Σήμερα που καλούνται να διδάξουν μεταλλαγμένη την Ελληνική ιστορία μια χαρά συντάσσονται κι αν αντιδράσει κανένας συνάδελφος τον δίνουν στο πειθαρχικό. Αν δεν αρχίσουν οι κρεμάλες της ύστατης προδοσιας δεν θα ξεκουμπηστουν απ' την χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου