Συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε συνέντευξη Τύπου στη Νότια Κορέα: «Χιλιάδες θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες λόγω της γνωστής πειραματικής gonιδιακής θεραπείας!» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε συνέντευξη Τύπου στη Νότια Κορέα: «Χιλιάδες θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες λόγω της γνωστής πειραματικής gonιδιακής θεραπείας!» (Video)

  Λόγω παρενεργειών του «τσι- mp ή-ματος», υπήρξαν περίπου 2.700 θάνατοι και 19.000 σοβαρές παρενέργειες. Αυτά είναι επίσημα στατιστικά στοι...

 





Λόγω παρενεργειών του «τσι-mpή-ματος», υπήρξαν περίπου 2.700 θάνατοι και 19.000 σοβαρές παρενέργειες. Αυτά είναι επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά οι πραγματικοί αριθμοί μπορεί να είναι 10 φορές μεγαλύτεροι, σύμφωνα με τους ομιλητές!

 

Η Cho Su-kyung επέκρινε την έλλειψη κατάλληλων κλινικών δοκιμών πριν από την κυκλοφορία των τσι-mp-ημάτων, επισημαίνοντας μια παραβίαση εμπιστοσύνης: «Έχοντας εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, έκαναν "τσιμπήmata" που δεν είχαν δοκιμαστεί σωστά σε κλινικές δοκιμές, χάνοντας μέλη της οικογένειάς τους και εξάντλησαν τις οικονομίες τους σε κόστη θεραπείας για σοβαρές περιπτώσεις, χύνοντας δάκρυα αίματος καθημερινά».


(Κακώς λογοκρίθηκε το άρθρο και διεγράφη από τους ελεγκτές, καθώς αποτελεί μετάφραση επίσημου ξένου άρθρου μεγάλης ιστοσελίδας το οποίο επικαλείται δημοσιευμένη επιστημονική μελέτη και δεν αντιβαίνει τους όρους της κοινότητας. Η άκριτη λογοκρισία των ελεγκτών πρέπει επιτέλους να σταματήσει.)


Πηγή: Pharma Files

Άρθρο από Aussie17

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη Τύπου, ακούστηκαν φωνές από την κοινότητα πολιτών της Νότιας Κορέας, που ζητούσαν άμεση δράση για την αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των θυμάτων του «tsiμπή-μα-τος» για τον «γιόκα». Η Cho Su-kyung, πρόεδρος της «Life Recovery Citizens' Coalition» και ο Kim Doo-kyung, πρόεδρος της Ένωσης Οικογένειας Θυμάτων των tsiμπηmάτων, ρίχνουν φως σε ένα σοβαρό ζήτημα: τις σοβαρές παρενέργειες που προκαλούνται από την βιαστικά εγκεκριμένη πειραματική γονιδιακή θεραπεία για τον «γιόκα».

Η Cho Su-kyung αποκάλυψε ανησυχητικά στοιχεία για τη χώρα της, δηλώνοντας:


«Λόγω παρενεργειών του τρυphmατος, υπήρξαν περίπου 2.700 θάνατοι και περίπου 19.000 σοβαρές παρενέργειες».

Προειδοποίησε περαιτέρω:


«Αυτά είναι επίσημα στατιστικά στοιχεία, αλλά οι πραγματικοί αριθμοί λέγεται ότι είναι πάνω από δέκα φορές υψηλότεροι».

Αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη δείχνει μια πιθανή κρίση υποαναφοράς, με τον πραγματικό αντίκτυπο να επηρεάζει ενδεχομένως δεκάδες χιλιάδες Νοτιοκορεάτες.


Δεδομένου ότι το 96% του πληθυσμού των 51,7 εκατομμυρίων της Νότιας Κορέας έχει εμβολιαστεί, αυτά τα επίσημα στοιχεία -αν είναι πράγματι πολύ χαμηλότερα από τα πραγματικά στοιχεία- δίνουν μια ζοφερή εικόνα της ασφάλειας και της επίβλεψης των «tsi-μπη-μάτων». Με περίπου 27.000 θανάτους που πιθανώς συνδέονται με παρενέργειες του «τρυπήματος», αυτό ισοδυναμεί με περίπου 1 θάνατο για κάθε 1.915 εμβολιασμένα άτομα, ποσοστό που για πολλούς εγείρει σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με αυτά τα εμβόλια.


Ιστορικά, εμβόλια έχουν ανακληθεί ή περιοριστεί για πολύ λιγότερες ανεπιθύμητες ενέργειες. Για παράδειγμα, το εμβόλιο του ροταϊού Rotashield αποσύρθηκε από την αγορά των ΗΠΑ το 1999, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την έγκρισή του, λόγω συσχέτισης με εγκολεασμό, μια σπάνια μορφή απόφραξης του εντέρου, που εμφανίζεται σε ποσοστό 1 στα 10.000 έως 1 στα 30.000 εμβολιασμένα βρέφη. Η κλίμακα της αναφερόμενης και εκτιμώμενης βλάβης στη Νότια Κορέα στην περίπτωση της “γονιδιακής θεραπείας με επιμόλυνση από DNA”, που έχει μεταμφιεστεί ως εμβόλιο, όπως περιγράφεται από τους ομιλητές του συνεδρίου, κάνει ένα τέτοιο προηγούμενο να φαίνεται ελάχιστο, αμφισβητώντας το όριο δράσης.


Η Cho Su-kyung επέκρινε την έλλειψη κατάλληλων κλινικών δοκιμών πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων, επισημαίνοντας μια παραβίαση εμπιστοσύνης:


«Έχοντας εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση, εμβολιάστηκαν με εμβόλια που δεν είχαν δοκιμαστεί σωστά σε κλινικές δοκιμές, χάνοντας μέλη της οικογένειάς τους και εξάντλησαν τις οικονομίες τους σε κόστη θεραπείας για σοβαρές περιπτώσεις, χύνοντας δάκρυα αίματος καθημερινά».

Η έκκληση για υπευθυνότητα είναι σαφής, με την Cho Su-kyung να προτρέπει τη Νότια Κορέα να ακολουθήσει το παράδειγμα χωρών όπως η Γαλλία και η Γερμανία, οι οποίες εφαρμόζουν μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση για την αποζημίωση των τραυματισμών από το εμβόλιο.


Ο Kim Doo-kyung πρόσθεσε στην κατακραυγή, ρίχνοντας φως στην αναγκαστική φύση της εκστρατείας εμβολιασμού παρά την ανεπιβεβαίωτη ασφάλεια των εμβολίων, η οποία είχε ως αποτέλεσμα σημαντική βλάβη, ενώ η κυβέρνηση υποβάθμισε τις παρενέργειες.


Η ανταπόκριση από κυβερνητικούς φορείς, όπως ο Οργανισμός Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Κορέας (KDCA), ήταν λιγότερο από ικανοποιητική, με κατηγορίες για παραπλανητικές πρακτικές και έλλειψη αληθινής ερευνητικής πρόθεσης για τα αρνητικά αποτελέσματα του εμβολίου. Η έκκληση για δράση δεν είναι μόνο για λογοδοσία, αλλά και για επανεκτίμηση του τρόπου χειρισμού της ασφάλειας και της αποζημίωσης των βλαβών των εμβολίων, προτρέποντας την απομάκρυνση από την πειραματική χορήγηση εμβολίων χωρίς ενδελεχή έλεγχο και συναίνεση.


Καθώς η Νότια Κορέα βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, οι δηλώσεις των Cho Su-kyung και Kim Doo-kyung αντηχούν ως αίτημα για αλλαγή - μια έκκληση προς τη χώρα της να επανεξετάσει την προσέγγισή της στη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των εμβολίων και την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής. Η διακομματική υποστήριξη για νομοθετική δράση δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής βούλησης, αλλά και δοκιμασία της δέσμευσης του έθνους στην ευημερία και τα δικαιώματα των πολιτών του.


Δείτε το βίντεο παρακάτω





Σχολιάστε το άρθρο μας. 

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. εμεις τα λεγαμε ...τα ειπαμε ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ... ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου