Πρόεδρος της Siemens από το Νταβός: «Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να τρώνε κρέας για να σωθεί το κλίμα». Η μετάβαση έρχεται ταχύτατα...(Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πρόεδρος της Siemens από το Νταβός: «Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να τρώνε κρέας για να σωθεί το κλίμα». Η μετάβαση έρχεται ταχύτατα...(Video)

  Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης βιομηχανικής εταιρείας παραγωγής στην Ευρώπη δήλωσε σε πάνελ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ότι τουλάχιστον έν...

 






Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης βιομηχανικής εταιρείας παραγωγής στην Ευρώπη δήλωσε σε πάνελ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ότι τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να τρώνε κρέας για να σωθεί το κλίμα...! Αυτό λέγεται προετοιμασία για διατροφική μετάβαση...

 

Ο στόχος της επίτευξης του «Zero Hunger» είναι στην πραγματικότητα, όπως έχουμε πει, να εξαρτηθεί η ανθρωπότητα από μια νέα τεχνητή προμήθεια τροφής, πλήρως ελεγχόμενη από το WEF. Ο Jim Hagemann Snabe, προώθησε την ατζέντα Great Reset για την αντικατάσταση του κρέατος με συνθετικές πρωτεΐνες σε ένα πάνελ «Mobilizing for Climate» στην ετήσια συνάντηση παγκοσμιοποίησης στο Νταβός της Ελβετίας την Τετάρτη.

 

Γράφει ο Αιγιστέας – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

«Αν ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σταματήσουν να τρώνε κρέας, σας λέω, έχει μεγάλο αντίκτυπο. Όχι μόνο έχει μεγάλο αντίκτυπο στο τρέχον σύστημα τροφίμων, αλλά θα εμπνεύσει επίσης καινοτομία στα συστήματα τροφίμων», δήλωσε ο Δανός επιχειρηματίας και πρόεδρος του γερμανικού γίγαντα παραγωγής Siemens , προσθέτοντας : «Προβλέπω ότι θα έχουμε πρωτεΐνες που δεν προέρχονται από κρέας στο μέλλον, πιθανότατα θα έχουν ακόμα καλύτερη γεύση».

Η Breitbart αναφέρει: Ο γερμανικός πολυεθνικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων υπήρξε κεντρικό πρόσωπο στη μέχρι τώρα καταστροφική πράσινη ατζέντα στην οικονομική καρδιά της Ευρώπης, η οποία άφησε τη Γερμανία ευάλωτη στις μηχανορραφίες της παγκόσμιας πολιτικής, δηλαδή στον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ωστόσο, η ώθηση προς ένα υποτιθέμενο πιο πράσινο μέλλον έχει επικρίνει τη Siemens για τους υποτιθέμενους δεσμούς της με το σύστημα καταναγκαστικής εργασίας στην περιοχή του κομμουνιστικού κινεζικού στρατοπέδου συγκέντρωσης του Xinjiang, η οποία είναι ηγετική εταιρεία παραγωγής εξαρτημάτων ηλιακών πάνελ .

Παρά την άθλια ιστορία του Seimes στη χρήση καταναγκαστικής εργασίας κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος του Αδόλφου Χίτλερ, ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Roland Busch, είπε πέρυσι ότι η ΕΕ δεν πρέπει να πιέσει το Πεκίνο για την καταναγκαστική εργασία, καθώς μπορεί να σταματήσει την πρόοδο της την πράσινη ατζέντα.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ήταν επίσης στην πρώτη γραμμή του μελλοντικού κινήματος χωρίς κρέας, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να επιλέξουν περισσότερα « ευεργετικά για το κλίμα τρόφιμα », όπως τα φύκια, τα φύκια και οι κάκτοι.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ήταν επίσης στην πρώτη γραμμή του μελλοντικού κινήματος χωρίς κρέας, υποστηρίζοντας ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να επιλέξουν περισσότερα « ευεργετικά για το κλίμα τρόφιμα », όπως τα φύκια, τα φύκια και οι κάκτοι.

Η οργάνωση που ίδρυσε ο Klaus Schwab και πρωτοστάτησε στην ιδέα μιας «Μεγάλης Επαναφοράς» του καπιταλισμού, έχει επίσης προωθήσει την ιδέα της κατανάλωσης πρωτεΐνης εντόμων αντί του κρέατος για να μειώσει τον αντίκτυπο της υποτιθέμενης ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Είναι, ωστόσο, απορίας άξιο πόσο αντίκτυπο θα είχε πράγματι μια απομάκρυνση από το κρέας στις εκπομπές άνθρακα. Ο πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Περιβαλλοντικής Αξιολόγησης της Δανικής κυβέρνησης, Bjørn Lomborg έχει επισημάνει προηγουμένως ότι μελέτες έχουν δείξει ότι εάν ο μέσος άνθρωπος στον βιομηχανοποιημένο κόσμο αποκόψει το κρέας από τη διατροφή του, θα είχε ως αποτέλεσμα μόνο μια μείωση των ατομικών εκπομπών κατά 4,3%.

Ωστόσο, αυτή είναι πιθανότατα μια γενναιόδωρη εκτίμηση, σύμφωνα με τον Lomborg, καθώς άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι επειδή οι χορτοφαγικές δίαιτες είναι φθηνότερες, έχει παρατηρηθεί ένα «φαινόμενο ανάκαμψης», που σημαίνει ότι οι χορτοφάγοι καταναλωτές χρησιμοποιούν τις εξοικονομήσεις μετρητών τους σε άλλα προϊόντα που αυξάνουν επίσης τις εκπομπές άνθρακα. μετριάζοντας έτσι τα περισσότερα από τα υποτιθέμενα οφέλη μιας χορτοφαγικής διατροφής που σηματοδοτεί την αρετή.

Παρά ταύτα, η ώθηση κατά του κρέατος συνέχισε να αποτελεί κεντρικό θέμα της ριζοσπαστικής ατζέντας για το κλίμα σε ολόκληρη τη Δύση. Κάποιοι, συμπεριλαμβανομένων ερευνητών στην Ολλανδία, έχουν προτείνει μάλιστα ότι η οικονομική κρίση που πλήττει τον κόσμο θα μπορούσε να καταλήξει να είναι θετική για το κλίμα, καθώς οι άνθρωποι θα έχουν λιγότερα χρήματα να ξοδέψουν για κρέας, πτήσεις και οδήγηση.

Είναι σαφές πλέον ότι οι οικονομικοί τύραννοι πιέζουν τώρα για την εφαρμογή της ατζέντας της δηλητηρίασης της βιομηχανίας τροφίμων ακόμη περισσότερο, αναγκάζοντας την ανθρωπότητα να φάει τα γενετικά τροποποιημένα, εργαστηριακά, τεχνητά προϊόντα διατροφής της.

Ο στόχος της επίτευξης του «Zero Hunger» είναι στην πραγματικότητα να εξαρτηθεί η ανθρωπότητα από μια νέα τεχνητή προμήθεια τροφής, πλήρως ελεγχόμενη από το WEF.

Με τον ίδιο στόχο ο ιδρυτής της Microsoft στρέφεται από το «COVID-Mania» στην «Κλιματική Αλλαγή» επιδιώκοντας τώρα να κάνει το ίδιο πράγμα στον αγροτικό χώρο, προσπαθώντας να αναγκάσει την ανθρωπότητα να καταναλώσει τα πατενταρισμένα «τρόφιμα» - προϊόντα του για να «σώσει τον πλανήτη», καθώς μετατρέπεται από έναν πωλητή εμβολίου γονιδιακής θεραπείας (mRNA) σε έναν μονοπωλιακό πωλητή συνθετικού καλαμποκιού...

Σε περίπτωση που ακόμα διερωτάστε για ποιον λόγο οι Παγκοσμιοποιητές επιχειρούν αυτή την αλλαγή, σκεφτείτε απλά. Η παγκοσμιοποιητική ελίτ σκοπεύει να εξαλείψει την παραδοσιακή γεωργία και κτηνοτροφία και να την αντικαταστήσει με προϊόντα που καλλιεργούνται σε εσωτερικούς χώρους και εναλλακτικές πρωτεΐνες που δημιουργούνται στο εργαστήριο και τις οποίες κατέχει και ελέγχει.

Η κατάληψη του συστήματος τροφίμων από τους παγκοσμιοποιητές βρίσκεται σε εξέλιξη - αν ελέγχουν τους σπόρους, ελέγχουν και τα τρόφιμα, και αν ελέγχουν τα τρόφιμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ψηφιακή ταυτότητα για να ελέγξουν την πρόσβαση των καταναλωτών στα τρόφιμα... 



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου