Νέα μελέτη «βόμβα» καταδεικνύει το ρόλο της πρωτεΐνης ακίδας των εμβολίων C0vid-19 στη δημιουργία και επιτάχυνση νευροεκφυλιστικών ασθενειών...Ακούει κανένας «ειδικός»; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νέα μελέτη «βόμβα» καταδεικνύει το ρόλο της πρωτεΐνης ακίδας των εμβολίων C0vid-19 στη δημιουργία και επιτάχυνση νευροεκφυλιστικών ασθενειών...Ακούει κανένας «ειδικός»;

  Η μακροχρόνια έκθεση στην ακίδα μετά τα εμβόλια COVID-19 είναι παθογόνος. Ένα από τα συμπεράσματα της επιστημονικής μελέτης είναι ότι πιθα...

 






Η μακροχρόνια έκθεση στην ακίδα μετά τα εμβόλια COVID-19 είναι παθογόνος. Ένα από τα συμπεράσματα της επιστημονικής μελέτης είναι ότι πιθανόν η ηλικία έναρξης των νευροεκφυλιστικών νοσημάτων, σε επίπεδο πληθυσμού, θα μειωθεί στο μέλλον σε χώρες όπου η πρόσληψη εμβολίων ήταν υψηλή...!


«Τα εμβόλια για τον COVID-19 θα συντομεύσουν το χρονικό διάστημα πριν εκδηλωθεί η νευροεκφυλιστική νόσος σε ευαίσθητα άτομα.» - «Ιδιαίτερα ανησυχητικές είναι οι ενδείξεις ότι τα μονοκύτταρα CD16+ μπορούν να παράγουν συνεχώς πρωτεΐνη ακίδας για μήνες μετά τον εμβολιασμό.» - «Με κάθε αναμνηστικό εμβόλιο έρχεται ένας σύνθετος κίνδυνος μελλοντικής νευροεκφυλιστικής νόσου.»

 

Πηγές: National Center for Biotechnology Information & petermcculloughmd.substack

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο στις 11 Φεβρουαρίου 2023 φωτίζει τον ρόλο της πρωτεΐνης ακίδας στη δημιουργία ή και επιτάχυνση εμφάνισης νευροεκφυλιστικών ασθενειών στους εμβολιασμένους πληθυσμούς κατά του κορωνοϊού με εμβόλια mRNA.

Οι επιστήμονες Stephanie Seneff , Anthony M Kyriakopoulos, Greg Nigh και Peter A McCullough περιγράφουν την παθοφυσιολογική λογική για τα εμβόλια COVID-19 στην ανάπτυξη νευροεκφυλυστικών διαταραχών.

Η εκστρατεία εμβολιασμού για την COVID-19 ξεκίνησε στα τέλη του 2020, χωρίς διαβεβαιώσεις για τη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και την πλήρη προστασία όσων εμπλέκονται με τον μαζικό εμβολιασμό μέσω του νόμου PREP και του Εθνικού νόμου περί τραυματισμών από εμβόλια παιδικής ηλικίας του 1986.

Ο ίδιος ο Peter A. McCullough αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του ότι υπάρχουν πλέον άφθονα στοιχεία ότι τα συνθετικά λιπονανοσωματίδια ταξιδεύουν στον εγκέφαλο και εγκαθιστούν τον γενετικό κώδικα (mRNA ή αδενοϊικό DNA) για την πρωτεΐνη ακίδας του SARS-CoV-2. Καθώς αυτή η πρωτεΐνη παράγεται και συσσωρεύεται στον εγκέφαλο, μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή και επίσης να διπλώσει σε μια αμυλοειδή πλάκα.

Επομένως, υπάρχει ισχυρή λογική για ορισμένους λήπτες εμβολίων ότι θα αναπτύξουν ήπια γνωστική δυσλειτουργίαάνοια όπως το Αλτσχάιμερ και άλλες μορφές νευρογνωστικής έκπτωσης. Επειδή οι ηλικιωμένοι εμβολιάστηκαν έντονα, πολλές οικογένειες και γιατροί θα αποδώσουν τις κλινικές αλλαγές στην προχωρημένη ηλικία και όχι στο εμβόλιο.

Θα πρέπει να κατανοήσουν σε κάθε περίπτωση, ότι ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 θα πρέπει να θεωρείται καθοριστικός παράγοντας της γνωστικής έκπτωσης σε ένα προηγουμένως υγιές άτομο.

Οι Seneff et al. περιγράφουν την παθοφυσιολογική λογική για τα εμβόλια COVID-19 στην ανάπτυξη νευρογνωστικών διαταραχών. Βασικά χαρακτηριστικά είναι:

  1. διείσδυση των εμβολίων στο ΚΝΣ,
  2. νευροφλεγμονή,
  3. ενεργοποίηση πρωτεΐνης ακίδας του TLR-4,
  4. αναδίπλωση της πρωτεΐνης ακίδας σε αμυλοειδείς πλάκες,
  5. αθροιστική έκθεση με πολλαπλές δόσεις υποδηλώνει αυξημένο κίνδυνο.





Seneff S, Kyriakopoulos AM, Nigh G, McCullough PA. A Potential Role of the Spike Protein in Neurodegenerative Diseases: A Narrative Review. Cureus. 2023 Feb 11;15(2):e34872. doi: 10.7759/cureus.34872. PMID: 36788995; PMCID: PMC9922164.

Για άτομα στην οικογένεια και τους κοινωνικούς σας κύκλους, που αντιμετωπίζουν πρόωρη ή απότομη πτώση της νοητικής λειτουργίας, ζητήστε από τους γιατρούς να εξετάσουν και να τεκμηριώσουν τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 ως πιθανή εξήγηση.

Εάν ένας ηλικιωμένος είναι ήδη σε σύγχυση ή έχει γνωστική έκπτωση, αντενδείκνυται οποιοσδήποτε περαιτέρω εμβολιασμός. Σε ασθενείς όπως αυτός, περαιτέρω αναμνηστικές δόσεις είναι πιθανό να επιδεινώσουν την κατάσταση και θα πρέπει να αποφεύγονται.

Ακολουθεί η περίληψη της μελέτης

Η ανθρώπινη πρωτεΐνη prion και η κακή αναδίπλωση πρωτεΐνης παρόμοια με prion αναγνωρίζεται ευρέως ότι παίζουν αιτιολογικό ρόλο σε πολλές νευροεκφυλιστικές ασθένειες. Με βάση τα in vitro και in vivo πειραματικά στοιχεία που σχετίζονται με τη νόσο prion και την ασθένεια που μοιάζει με prion, προεκτείνουμε από τα αδιάσειστα στοιχεία ότι η γλυκοπρωτεΐνη ακίδας του SARS-CoV-2 περιέχει εκτεταμένες αλληλουχίες αμινοξέων χαρακτηριστικές μιας πρωτεΐνης που μοιάζει με prion για να συμπεράνουμε τις δυνατότητές της να προκαλέσει νευροεκφυλιστική νόσο. 

Προτείνουμε ότι η επαγόμενη από το εμβόλιο σύνθεση πρωτεϊνών ακίδας μπορεί να διευκολύνει τη συσσώρευση τοξικών ινιδίων που μοιάζουν με prions στους νευρώνες. Περιγράφουμε διάφορες οδούς μέσω των οποίων αυτές οι πρωτεΐνες αναμένεται να διανεμηθούν σε όλο το σώμα. Εξετάζουμε τόσο τις κυτταρικές παθολογίες όσο και την έκφραση της νόσου που θα μπορούσε να γίνει πιο συχνή σε όσους έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό mRNA. 

ΕΙΔΙΚΑ, Περιγράφουμε τη συμβολή της πρωτεΐνης ακίδας, μέσω των ιδιοτήτων της που μοιάζουν με prion, στη νευροφλεγμονή και στις νευροεκφυλιστικές ασθένειες, σε διαταραχές πήξης εντός των αγγείων για περαιτέρω κίνδυνο ασθένειας λόγω της κατασταλμένης ρύθμισης της πρωτεΐνης prion στο πλαίσιο της ευρέως διαδεδομένης αντίστασης στην ινσουλίνη και σε άλλες επιπλοκές στην υγεία. 

Εξηγούμε γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά που μοιάζουν με prions σχετίζονται περισσότερο με πρωτεΐνες ακίδας που προκαλούνται από mRNA που σχετίζονται με το εμβόλιο παρά με φυσική μόλυνση με SARS-CoV-2. Σημειώνουμε με αισιοδοξία μια φαινομενική απώλεια ιδιοτήτων που μοιάζουν με prion μεταξύ των σημερινών παραλλαγών της Omicron. Αναγνωρίζουμε ότι η αλυσίδα των παθολογικών γεγονότων που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο είναι μόνο υποθετική και δεν έχει ακόμη επαληθευτεί. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι τα στοιχεία που εισάγουμε, αν και βασίζονται στην ερευνητική βιβλιογραφία, είναι επί του παρόντος σε μεγάλο βαθμό περιστασιακά, όχι άμεσα. Τέλος, περιγράφουμε τις επιπτώσεις των ευρημάτων μας για το ευρύ κοινό και συζητάμε εν συντομία τις συστάσεις για τη δημόσια υγεία που θεωρούμε ότι χρειάζονται επείγουσα εξέταση.

Συμπεράσματα Μελέτης

Εξετάσαμε την εκτενή βιβλιογραφία σχετικά με τις ιδιότητες που μοιάζουν με πριόν της γλυκοπρωτεΐνης ακίδας SARS-CoV-2. Επιπλέον, προσδιορίζουμε μονοπάτια μέσω των οποίων τα εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να είναι ικανά να μεταφέρουν την πρωτεΐνη ακίδας στον εγκέφαλο, κάτι που προτείνουμε να συμβαίνει μέσω εξωσωμάτων που απελευθερώνονται από βλαστικά κέντρα στον σπλήνα που ταξιδεύουν προς το πνευμονογαστρικό νεύρο, αυξάνοντας τον κίνδυνο νευροεκφυλιστικής νόσουΣε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα αναμενόταν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 θα συντομεύσουν το χρονικό διάστημα πριν εκδηλωθεί η νευροεκφυλιστική νόσος σε ευαίσθητα άτομα. Υποθέτουμε ότι η ηλικία έναρξης της νευροεκφυλιστικής νόσου σε επίπεδο πληθυσμού θα μειωθεί στο μέλλον σε χώρες όπου η πρόσληψη εμβολίων ήταν υψηλή.

Ιδιαίτερα ανησυχητικές είναι οι ενδείξεις ότι τα μονοκύτταρα CD16+ μπορούν να παράγουν συνεχώς πρωτεΐνη ακίδας για μήνες μετά τον εμβολιασμό, πιθανώς μέσω παρατεταμένης κυτταροπλασματικής παρουσίας mRNA ή αντίστροφης μεταγραφής του mRNA σε DNA. Έχει καταστεί σαφές ότι τα αντισώματα που προκαλούνται μέσω του εμβολιασμού εξασθενούν με την πάροδο του χρόνου, απαιτώντας συχνές ενισχυτικές δόσεις για την αύξηση των επιπέδων αντισωμάτων για επαρκή προστασία από τον COVID-19. Με κάθε αναμνηστικό εμβόλιο έρχεται ένας σύνθετος κίνδυνος μελλοντικής νευροεκφυλιστικής νόσου. Ευτυχώς, η λοίμωξη από την παραλλαγή Omicron έχει πολύ μειωμένη ικανότητα που μοιάζει με πριόν, και έτσι, με τη διακοπή του μαζικού εμβολιασμού, η αναμενόμενη αύξηση των ασθενειών που μοιάζουν με πριόν θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί τα επόμενα χρόνια.

Ολόκληρη η μελέτη ΕΔΩ



Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου