Η ολέθρια γερμανική πολιτική στην Ελλάδα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η ολέθρια γερμανική πολιτική στην Ελλάδα

Το Βερολίνο με την αρωγή του εγχώριου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος καταστρέφει και διαλύει τη χώρα Γράφει ο Αλκιβιάδης Κ. ...


Το Βερολίνο με την αρωγή του εγχώριου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος καταστρέφει και διαλύει τη χώρα

Γράφει ο Αλκιβιάδης Κ. Κεφαλάς

H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η αντιπολίτευση εξακολουθούν να μιλούν -αφελώς- περί «ευρωπαϊκών συνόρων», «κεκτημένων» και «Διεθνούς Δικαίου», ακόμα και μετά την πολιτική της «ουδετερότητας και της ανοχής» που υιοθέτησε προσφάτως η Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό.

Η πρώτη από μία αλληλουχία επαναλαμβανόμενων δυσάρεστων εκπλήξεων από τους «φίλους, συμμάχους και εταίρους» ήταν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν η τουρκική εφημερίδα «Milliyet» δημοσιοποίησε ότι το γερμανικό ερευνητικό σκάφος του πανεπιστημίου του Αμβούργου «Maria S. Merian» (φωτό) ζήτησε άδεια και την έκδοση των σχετικών NAVTEX από την τουρκική κυβέρνηση για να διεξάγει έρευνες στην ελληνική ΑΟΖ, μεταξύ Κύπρου και Κρήτης και νοτίως της νήσου, σε απόσταση μόλις 25 χιλιόμετρων από τις ακτές. Σε ανάλογες περιπτώσεις τα γερμανικά πανεπιστήμια δεν ενεργούν αυτοβούλως, αλλά πάντα ακολουθούν τις οδηγίες του γερμανικού υπουργείου των Εξωτερικών.

Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Σκοπιανού πρωθυπουργού Ζάεφ στη Γερμανία, τον οποίο η καγκελάριος Μέρκελ υποδέχτηκε με τη φράση «Καλωσορίζω στο Βερολίνο τον Μακεδόνα πρωθυπουργό», ενώ την τελευταία δυσάρεστη έκπληξη για τη χώρα μας αποτέλεσε η αναγγελία της τοποθέτησης γερμανικού κινητήρα στο τουρκικό άρμα μάχης Altay.

Οι ανωτέρω εχθρικές και προσβλητικές ενέργειες των Γερμανών προς τον ελληνικό λαό, βεβαίως, δεν «κομίζουν γλαύκας εις τας Αθήνας». Μετά τον δόλιο δανεισμό της χώρας και την επιβολή του ευρώ, ο ελληνικός λαός έχει πλέον αντιληφθεί ότι η Γερμανία, με την αρωγή του εγχώριου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος εξουσίας, συστηματικά και μεθοδικά καταστρέφει και διαλύει τη χώρα, λεηλατώντας τον δημόσιο και τον ιδιωτικό πλούτο και τις δομές της, με σκοπό να ολοκληρώσει τα γεωπολιτικά της σχέδια στην περιοχή.

Καταρχάς, μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, με δόλωμα την ένταξη των υπολειμμάτων της στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η Γερμανία συνεχίζει να επιδιώκει τον περαιτέρω κατακερματισμό των μικρών βαλκανικών χωρών. Ο στόχος της είναι, μέσω της δόλιας διοικητικής δομής των «γεωγραφικών περιφερειών» (regions) που επέβαλε στις Βρυξέλλες, να ενοποιήσει διοικητικά και πολιτικά μεγάλες γεωγραφικές περιοχές που ανήκουν σήμερα σε γειτονικά κράτη, ώστε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης και των Βαλκανίων.
Οι Γερμανοί επιδιώκουν να συνδέσουν τα λιμάνια της Βόρειας Θάλασσας με τη Μεσόγειο μέσω της Θεσσαλονίκης, αφενός, για να ελέγξουν τους ενεργειακούς δρόμους και, αφετέρου, για να αποκτήσουν μερίδιο από τα ενεργειακά αποθέματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου.

Σήμερα η Γερμανία επείγεται να επιβάλει την ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ώστε να ολοκληρώσει το παλαιό ναζιστικό όνειρο της ενοποίησης της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, με το διοικητικό όχημα των «περιφερειακών πολιτικών», ακυρώνοντας πλαγίως την ελληνική διοίκηση στην περιοχή της Μακεδονίας.

Ταυτόχρονα η Γερμανία επιδιώκει να «γκριζάρει» και να διεθνοποιήσει το Αιγαίο μέσω της ενθάρρυνσης των τουρκικών διεκδικήσεων, ώστε να αποκλείσει μελλοντικά την Ελλάδα από την πρόσβαση στον ενεργειακό πλούτο της. Αυτός είναι ο λόγος που το Βερολίνο και οι Βρυξέλλες μέσω της Frontex, των «ευρωπαϊκών προγραμμάτων» και των δεκάδων ΜΚΟ που χρηματοδοτούν και ελέγχουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενθαρρύνουν τον εποικισμό του χώρου με εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους.

Οι τελευταίοι έχουν αρχίσει ήδη να εγκαθίστανται μονίμως στα νησιά, σχηματοποιώντας το υπέρτατο στρατηγικό όπλο στα χέρια όχι μόνο των Τούρκων αλλά και των Γερμανών.

Το αποτέλεσμα της γερμανικής πολιτικής στην περιοχή μας θα είναι το χάος και η απόλυτη καταστροφή, αν δεν επέμβουν εγκαίρως οι «Δυνάμεις της Θάλασσας». Θα ήταν ευτύχημα για τη χώρα μας, εάν ο ήδη εμπορικός και διπλωματικός πόλεμος μεταξύ Αμερικής και Γερμανίας, που ανέδειξε τα σκάνδαλα της Siemens και της Novartis, μεταφερόταν στην περιοχή των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Η Ελλάδα θα μπορούσε έτσι να αποτινάξει τη γερμανική μπότα και να επιβιώσει στο μέλλον, εάν ενεργοποιείτο επαρκώς ο αμερικανικός παράγοντας στην περιοχή και απενεργοποιείτο ταυτόχρονα η γερμανική διείσδυση στη χώρα μας.

Εν εναντία περιπτώσει, το επόμενο στρατηγικό βήμα της Γερμανίας θα είναι η οικονομική ενοποίησή της με τη Ρωσία, που αποτελεί τον απόλυτο εφιάλτη των ΗΠΑ.

*Διδάκτωρ Φυσικής του πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

Από "Δημοκρατία"

1 σχόλιο

  1. προσοχη προσοχη εκτακτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αυριο ολοι σαλονικη στο εργατικο κεντρο να σταματησουμε την προπαγανδα των εαμοβουλγαρων προδοτων και των μπουλγκραομακεντονσκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μεταδωστε το παντου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/03/500000-5000.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου