Ψυχοπαθείς αποτελούν την πλειοψηφία των σημερινών παγκόσμιων ηγετών. Αφυπνίσου επιτέλους… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ψυχοπαθείς αποτελούν την πλειοψηφία των σημερινών παγκόσμιων ηγετών. Αφυπνίσου επιτέλους…

  Η παραφροσύνη τους μεταμφιέζεται σε διάφορες μορφές με διάφορες επιδιώξεις όπως, η Τεχνητή Νοημοσύνη να αντικαταστήσει την ανθρώπινη νοημο...

 







Η παραφροσύνη τους μεταμφιέζεται σε διάφορες μορφές με διάφορες επιδιώξεις όπως, η Τεχνητή Νοημοσύνη να αντικαταστήσει την ανθρώπινη νοημοσύνη μέχρι το 2035, η Τεχνητή τροφή από εργαστήριο να αντικαταστήσει την πραγματική τροφή που καλλιεργείται στο χώμα μέχρι το 2030 περίπου, η κατάσχεση των προσωπικών μας περιουσιακών στοιχείων - έτσι ώστε να γίνουμε «ευτυχισμένοι χωρίς να μας ανήκει τίποτα», μέχρι το 2030 και η κατάργηση κάθε βαθμού προστασίας της ιδιωτικής ζωής, της ελευθερίας του λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επίσης μέχρι το 2030 περίπου.

 

Το καθήκον μας είναι ξεκάθαρο. Να ξηλώσουμε το ήδη αποσυντιθέμενο πέπλο πίσω από το οποίο κρύβονται οι αρρωστημένοι βασανιστές μας, αποκαλύπτοντας εκείνους που το μόνο που γνωρίζουν είναι να εξαπατούν την ανθρωπότητα και να την οδηγούν σε δουλοπρεπή υποταγή στο παρανοϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης που έχουν ήδη δημιουργήσει…

 

Πηγή: Julianrose.info

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 

Όταν ακούει και βλέπει κανείς τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου, να διακηρύσσει την απόλυτη υπεροχή της σιωνιστικής φυλής του και τους στόχους της για την "ανάκτηση" του κράτους του Ισραήλ - μέσω της σφαγής όλων των παλαιστινιακών "ζώων", των οποίων η πατρίδα είναι η Λωρίδα της Γάζας - αντιμετωπίζει πρόσωπο με πρόσωπο, ένα κλινικά παράφρων άτομο, του οποίου η ιατρική κατάσταση, αν αξιολογούνταν επίσημα, θα περιγραφόταν ως "ψυχοπαθής".

Σε μια σωστά λειτουργούσα κοινωνία ένα τέτοιο άτομο θα νοσηλευόταν και θα υποβαλλόταν σε ειδική ψυχολογική και ιατρική θεραπεία ή θα στέλνονταν σε άσυλο όπου δεν θα αποτελούσε απειλή για τον έξω κόσμο.

Ωστόσο, δεν ζούμε σε μια σωστά λειτουργούσα κοινωνία. Ζούμε σε μια εποχή όπου οι υπεύθυνοι όλων των κύριων αρτηριών της παγκόσμιας λήψης αποφάσεων είναι είτε υπάνθρωποι, είτε κλινικά παράφρονες, είτε και τα δύο.

Αυτή δεν είναι μια κατάσταση που θα επέλεγε κανείς ως την προτιμώμενη μορφή διακυβέρνησης. Αλλά από την άλλη πλευρά, έχει επιτραπεί να συμβεί λόγω της εκτεταμένης αποποίησης της ευθύνης που όλοι μοιραζόμαστε, να αντιμετωπίσουμε τα ψέματα, τις εξαπατήσεις και τη βασική κακοποίηση που λαμβάνουν χώρα πολύ πιο κοντά στο σπίτι μας. Και τα οποία, λόγω της αποτυχίας μας να τα αντιμετωπίσουμε - αποτελούν πλέον αναπόσπαστο μέρος της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας που διαμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Το να μην αντιμετωπίζεις την αδικία στην αυλή σου είναι το ίδιο με το να μην αντιμετωπίζεις τα πρώτα σημάδια μιας ασθένειας στο σώμα σου. Το τελικό αποτέλεσμα, και στις δύο περιπτώσεις, είναι να υποστεί κανείς πολύ χειρότερες συνέπειες στην πορεία.

Αλλά τώρα, είτε μας αρέσει είτε όχι, είμαστε πιο κάτω σε αυτόν ακριβώς τον δρόμο και μας κοιτάζει κατάματα ένα τέρας από το οποίο δεν έχουμε τρόπο να κρυφτούμε.

Ένα τέρας, ισχυρίζομαι, το οποίο κατά 50% τουλάχιστον το φτιάξαμε εμείς οι ίδιοι. Η εξωτερική έκφραση ενός φόβου να αντιμετωπίσουμε τους εσωτερικούς δαίμονες - και μια απροθυμία να υπερασπιστούμε με θάρρος τις θεμελιώδεις ηθικές αξίες που αποτελούν τους αμείλικτους θεμέλιους λίθους μιας υγιούς κοινωνίας.

Το άλλο 50% αυτού που κρύβεται πίσω από την ύπαρξη αυτού του τέρατος, προέρχεται από κάτι εξωγήινο που εκκολάφθηκε από εξωτερικές δυνάμεις πέρα από τον άμεσο έλεγχό μας. Και έξω από την ικανότητα της πλειοψηφίας της ανθρωπότητας να αναγνωρίσει ή να ταυτοποιήσει - και ως εκ τούτου αποτυγχάνει να αναγνωρίσει ως πραγματική απειλή για το μέλλον της.

Αλλά δύο γεγονότα απαράμιλλης σημασίας έχουν αρχίσει να το αλλάζουν αυτό: Το Covid και η Γάζα.

Ξαφνικά, ακριβώς στο προσκήνιο, γινόμαστε μάρτυρες προσωπικοτήτων που κατέχουν υψηλά αξιώματα, καταδικάζοντας ανελέητα εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινα όντα σε μια ζωή ιδιαίτερα ορατής εξαχρείωσης, αγωνίας και θανάτου. Και αυτό, με απόλυτη ατιμωρησία και χωρίς ίχνος ενοχής- αλλά με τον αέρα κάποιου εντελώς ξένου και δαιμονισμένου.

Αυτή είναι μια κατάσταση βαθιάς ψύχωσης. Κάποιος που υποφέρει από αυτήν μπορεί δικαίως να χαρακτηριστεί "κλινικά παράφρων".

Όταν η Παγκόσμια Οικονομική Σύνοδος Κορυφής και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνεδριάζουν κάθε χρόνο, ο χώρος γεμίζει με παράφρονες μεγαλομανείς που συζητούν πώς να επιβάλουν την αχαλίνωτη μεγαλομανία τους στους υπόλοιπους από εμάς.

Η παραφροσύνη τους μεταμφιέζεται σε διάφορες μορφές, από τις οποίες οι σημερινές αγαπημένες είναι οι εξής

·        * Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα αντικαταστήσει την ανθρώπινη νοημοσύνη μέχρι το 2035

·        * Τεχνητή τροφή από εργαστήριο που θα αντικαταστήσει την πραγματική τροφή που καλλιεργείται στο χώμα μέχρι το 2030 περίπου

·        * "Καθαρός μηδενικός" άνθρακας που θα αντικαταστήσει το οξυγόνο μέχρι το 2050

·        * Η κατάσχεση των προσωπικών μας περιουσιακών στοιχείων - έτσι ώστε να γίνουμε "ευτυχισμένοι" - μέχρι το 2030.

·        * Η κατάργηση κάθε βαθμού προστασίας της ιδιωτικής ζωής, της ελευθερίας του λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επίσης μέχρι το 2030 περίπου.

·        * Ένα ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας που θα αντικαταστήσει τα φυσικά χαρτονομίσματα, μέχρι το 2026 περίπου.

·        * Πολεμικές μηχανές προγραμματισμένες να επιλέγουν από μόνες τους "εχθρικές παράπλευρες απώλειες" με το πάτημα ενός κουμπιού, το 2025;


Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα η "υπεράνθρωπη" οντότητα των κυβερνοσώματων υπολογιστών AI υποτίθεται ότι θα γίνει κυρίαρχη - και οι πραγματικοί άνδρες και γυναίκες λίγο πολύ παρωχημένοι. Εκτός από εκείνους που είναι χρήσιμοι ως σκλάβοι και παιχνίδια για τους ψυχοπαθείς.


Αυτή είναι μόνο μια συνοπτική περίληψη ορισμένων βασικών σημείων που, όπως οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ήδη, το τέρας μας επιφυλάσσει, εκτός και αν μας βγάλει από την πορεία του. Τα περιέγραψα για να καταδείξω πώς η ατζέντα των ψυχοπαθών δεν έχει καμία βάση στην ορθολογική σκέψη, την ανθρώπινη ενσυναίσθηση ή οποιαδήποτε μορφή δικαιοσύνης.


Είναι ψυχρή, μεταλλική και σχηματική. Ευδοκιμεί στο χάος, στο αίμα των αθώων και στις θυσίες προς τους μασόνους και τους εωσφορικούς εξωγήινους άρχοντες.


Τώρα, έχοντας χωνέψει αυτό το ουσιαστικά δύσπεπτο πορτρέτο του Hieronymus Bosh για τη δεινή κατάσταση του πλανήτη μας, πρέπει να εξετάσουμε ποιες επιλογές έχουμε εμείς οι θερμόκαρδοι άνθρωποι για να περάσουμε αυτή την παγκόσμια "Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής" και να βγούμε νικητές.


Η πολύ άμεση αντιμετώπισή μας την Άνοιξη του 2024, είναι μια σημαντική πτυχή της ολοκληρωτικής ατζέντας του βαθέος κράτους - αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για "εμάς τους αντιστασιακούς": Το "Σχέδιο Ετοιμότητας για Πανδημία" του ΠΟΥ. Πρέπει να βάλουμε συγκεκριμένα τις καλύτερες ενέργειές μας για να εξασφαλίσουμε την ήττα αυτής της σχεδιαζόμενης φασιστικής κατάληψης της ανθρώπινης υγείας.


Η επιτυχία εδώ θα αποτελέσει ένα τεράστιο πισωγύρισμα για τους αρχιτέκτονες της ανθρώπινης δυστυχίας - και θα μας δώσει νέα ώθηση για περαιτέρω νίκες που θα έρθουν.

Το σχέδιο του ΠΟΥ είναι έτοιμο να ξεδιπλωθεί αν υπάρξει πλειοψηφική αποδοχή της πρότασής του να κατοχυρωθεί ως ο κεντρικός ελεγκτικός παράγοντας όλων των αποφάσεων για την υγεία του πλανήτη.

Ωστόσο, υπέρ "εμάς των ανθρώπων" είναι το γεγονός ότι πήραμε μια τεράστια "κλωτσιά μύησης" μέσω της μεγάλης απάτης του 2021/22 Covid, η οποία είναι τραγική και διαρκής.


Το ποσοστό λήψης αναμνηστικών εμβολίων έχει μειωθεί δραματικά τους τελευταίους έξι μήνες σε όλες σχεδόν τις χώρες. Υπάρχει ένα έντονο επίπεδο δυσπιστίας και κυνισμού όσον αφορά τις επίσημες διακηρύξεις σχετικά με το τι "πρέπει να κάνει κανείς για να είναι ασφαλής". Ο κυνισμός είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ρήξης με το κατεστημένο καθεστώς. Πρέπει τώρα να βασιστούμε σε αυτόν - γενναία και γρήγορα.


Στα σχέδια που εκκολάπτονται από το συνδυασμένο φαρμακευτικό και στρατιωτικό βιομηχανικό σχέδιο - που θα επιβληθεί από τον ΠΟΥ - μας περιμένει ένα τριπλάσιο πρόγραμμα "κλειδώματος" από αυτό που υποφέραμε το 2021/22.


Σύμφωνα με τον θαρραλέο ακτιβιστή Dr Bret Weinstein, το κλείσιμο της πύλης των λαθών κρίσης του 2021/22 από τη μεγάλη φαρμακευτική βιομηχανία, θα περιλαμβάνει τον επαναπροσδιορισμό της "έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας" και την εκ νέου εντολή του εμβολίου mRNA ως το πιο αποτελεσματικό όπλο για την αντιμετώπιση της επόμενης επιχείρησης θανάτωσης ανθρώπων.


Πρόσθετες θεραπείες, αναφέρει ο Weinstein, θα απαιτήσουν από τους πολίτες να υπομείνουν την "τεχνολογία γονιδιακής θεραπείας", την απαγόρευση της χρήσης άλλων φαρμάκων, εξαιρετικά περιορισμένα ταξίδια και πολλά άλλα. Όλα αυτά στο πλαίσιο μιας γενικής παράκαμψης του συντάγματος των επιμέρους εθνικών κρατών.


Οι ψυχοπαθείς και οι εταιρικοί μπράβοι τους τα δίνουν όλα για να αποκόψουν ένα αυξανόμενο επίπεδο υποψίας από τα κάτω προς τα πάνω σχετικά με τα κίνητρα όσων κατέχουν υψηλά αξιώματα.


Αν η δυναμική της αυξανόμενης συνειδητοποίησης μπορέσει να κινηθεί ένα σκαλί πιο πάνω και να μετατραπεί σε απόρριψη σημαντικής κλίμακας, οι πιθανότητές μας για ένα αυξημένο επίπεδο λαϊκής αντίστασης θα αυξηθούν σημαντικά και θα ενισχυθούν σημαντικά.


Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας θετικής προόδου είναι αυτό που ο Weinstein προσδιορίζει ως: "η προθυμία των ανθρώπων να περιμένουν να χάσουν τα δικαιώματά τους όταν καλείται έκτακτη ανάγκη υγείας".

"Η προθυμία των ανθρώπων να περιμένουν να χάσουν τα δικαιώματά τους".

Για τους ψυχοπαθείς, η διατήρηση ενός τέτοιου επιπέδου μαζικής κατήχησης είναι το κλειδί για την προώθηση της αρρωστημένης ατζέντας τους και την καθιέρωση ενός παγκόσμιου ολοκληρωτικού καθεστώτος που θα θέσει την ανθρωπότητα σε μόνιμο κατ' οίκον περιορισμό.

Αυτό το έτος, το 2024, θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη "άνθρωποι εναντίον ψυχών".

Το καθήκον μας είναι ξεκάθαρο: να ξηλώσουμε το ήδη αποσυντιθέμενο πέπλο πίσω από το οποίο κρύβονται οι αρρωστημένοι βασανιστές μας, αποκαλύπτοντας εκείνους που το μόνο που γνωρίζουν είναι να εξαπατούν την ανθρωπότητα σε δουλοπρεπή υποταγή στο παρανοϊκό στρατόπεδο φυλακής τους.

Να είστε τολμηροί, καλοί άνθρωποι, ξέρουμε ότι είμαστε προικισμένοι με τις απαραίτητες δυνάμεις για να αγωνιστούμε για εκείνη την ημέρα που το φως θα διαπεράσει επιτέλους το σκοτάδι και εμείς που τιμούμε και εκτιμούμε τη μοναδική μας κληρονομιά - θα ξεσπάσουμε, κηρύσσοντας μια ένδοξη νίκη για την ελευθερία, την αλήθεια, την αγάπη και τη δικαιοσύνη!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΝΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου