Εκδικούνται τα παιδιά του Κορκονέα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εκδικούνται τα παιδιά του Κορκονέα

Η Πολιτεία εκδικείται την οικογένεια του Κορκονέα, προσπαθώντας να τη «γονατίσει» ή και να την εξοντώσει! Και αυτά, στην Ελλάδα του 2010, ό...


Η Πολιτεία εκδικείται την οικογένεια του Κορκονέα, προσπαθώντας να τη «γονατίσει» ή και να την εξοντώσει!
Και αυτά, στην Ελλάδα του 2010, όπου κάποιοι Φαρισαίοι πολιτικοί, κάνουν λόγο υποκριτικά για... «δικαιώματα»! Τα οποία απολαμβάνουν όλοι, εκτός των Ελλήνων! Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Υπέρ αλλοδαπών και κατά Ελλήνων
Πριν λίγες ημέρες, άρχισαν να καταφτάνουν κατά δεκάδες στη Μάνη (σε χώρους εστίασης, κυρίως καφενεία!), ειδοποιητήρια σε αλλοδαπούς (κυρίως Αλβανούς) που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, για να εισπράξουν το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης που χορηγεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στους μετανάστες, χρησιμοποιώντας το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου.
Οι κάτοικοι της περιοχής και δη οι ηλικιωμένοι, που τα φέρνουν βόλτα δύσκολα, με χαμηλές ως επί το πλείστον συντάξεις του ΟΓΑ και του ΙΚΑ, είδαν τον κ. Παπανδρέου, να ανοίγει τους κρουνούς του Δημοσίου χρήματος, στους επίδοξους δυνάστες μας. Μια «επιβράβευση» για τα δεινά τα οποία επιβάλλουν στην κοινωνία μας...
800 ευρώ λοιπόν στον κάθε τυχάρπαστο που βρήκε εδώ το Ελντοράντο του, με τον κόπο μας! Την ίδια ώρα, στην οικογένεια του κρατούμενου Επαμεινώνδα Κορκονέα, δηλαδή τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά του, ηλικίας, πέντε, επτά και οκτώ ετών, δεν χορηγείται κανένα βοήθημα, αν και βάσει νόμου το δικαιούται! Η οικογένεια του φυλακισμένου ειδικού φρουρού, καλείται να επιβιώσει με το ήμισυ του μισθού του, δηλαδή με λιγότερα από 500 ευρώ. Αυτά τα χρήματα, θα σταματήσουν να χορηγούνται στην οικογένεια, αν ο κ. Κορκονέας καταδικαστεί. Και όλα αυτά, τη στιγμή που η τρίτεκνη οικογένεια Κορκονέα, μετά το συμβάν της 6ης Δεκεμβρίου 2008, εξαναγκάστηκε κατόπιν κλιμακούμενων απειλών, να αφήσει το σπίτι της στην Αθήνα και να εγκατασταθεί στην Έξω Μάνη. Εκεί, αξιοσημείωτη είναι βέβαια η ζεστασιά και η βοήθεια που δέχθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.
Δύο μέτρα και δύο σταθμά
Η Πολιτεία εκδικείται λοιπόν τη σύζυγο και τα τέκνα του ειδικού φρουρού, με τη «σιωπηλή» συγκατάθεση των μισαλλόδοξων αριστεριστών των μέσων μαζικής επικοινωνίας. Σας υπενθυμίζουμε εδώ τις αντιδράσεις των παραπάνω φωνακλάδων στην προσπάθεια που κατέβαλλαν φορείς της Μάνης, για την ενίσχυση της οικογένειας Κορκονέα, που υφίσταται τις συνέπειες του συμβάντος.
Εδώ, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε και την «αμέριστη» συμπαράσταση της Πολιτείας στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, αλλά και στην οικογένεια του ανήλικου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια επεισοδίων. Η υποκρισία της Πολιτείας δεν κρύβεται...
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

5 σχόλια

  1. Λέγονται Κορκονέα και όχι Κουνεβοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κορκονέας ας σκεφτόταν την οικογένειά του, πριν γίνει δολοφόνος ανήλικου ατόμου. Δεν κατάλαβα, γιατί να ενισχυθεί η οικογένεια ενος δολοφόνου/παιδοκτόνου? Στο φινάλε, γιατί δεν πάει να δουλέψει η γυναίκα του? Έχει κάποια αναπηρεία μήπως, λόγω της οποίας αδυνατεί να εργαστεί? Και γιατί σχολιάζετε αρνητικά ότι θα κοπεί το επίδομα αν καταδικαστεί ο κορκονέας? Το ίδιο γίνεται με κάθε εγκληματία/δολοφόνο. Αν είναι έτσι και είστε γεμάτοι με τόση ευαισθησία, δώστε λεφτά στις οικογένειες όλων όσων είναι καταδικασμένοι για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΔΩΛΟ. Θα μπορούσατε να βοηθάτε και παιδάκια μεταναστών, των οποίων οι γονείς δεν εργάζονται..Ειδικά τώρα που έρχονται χριστούγεννα και θα γεμίσετε πάλι τις εκκλησίες σας και θα ακούτε τους παπαδες να μιλάνε για αγαπη, για σκεφτειτε, ο χριστος σας, για αγαπη για ολους δεν μίλησε? Αλλά δεν πιστεύετε πραγματικά σε τίποτα πέρα από το συμφέρον σας εις βάρος των άλλων.

    Ξέρω ότι λόγω του ότι δεν είστε γνήσιοι Ελληνες Φιλόσοφοι και άρα δεν μπορέιτε να επιχειριματολογήσετε κόσμια σε αντίθετες απόψεις, δεν θα το δημοσιεύσετε. Το μόνο ελληνικό που έχετε, είναι η υπηκοότητα. Οι πραγματικοί Έλληνες ήταν πάντα ανθρωπιστές, δίκαιοι και γεμάτοι θάρρος, όχι ρατσιστές, άδικοι και δειλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπάρχει η μαρτυρία ενός από τα παιδιά, που σαν ανήλικος παραμένει ανώνυμος. Αυτά που δήλωσε το παιδί και δημοσιεύτηκαν στην Ελευθεροτυπία της 11ης Δεκεμβρίου, νομίζω οτι αξίζουν προσοχής, κυρίως για τον αυθορμητισμό-τους, και για το πώς χαράχτηκε το γεγονός στη μνήμη των ίδιων των παιδιών:

    Ηπιαμε τον καφέ μας, είπαμε ανέκδοτα, κάναμε πλάκα. Επειδή ψιλόβρεχε μαζευτήκαμε σ’ ένα κτήριο Τζαβέλλα και Μεσολογγίου που είχε υπόστεγο. Τότε είδαμε ένα περιπολικό να περνά, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Ούτε βρισιές ακούσαμε ούτε τίποτε. Εκτός αν όλα αυτά είχαν γίνει πολύ πιο μακριά.

    Μετά πέντε λεπτά, πρέπει να ήταν 9:10, είδαμε δύο αστυνομικούς με μπλε και αλεξίσφαιρα να κατεβαίνουν. Μόλις έφτασαν στη δικιά μας την παρέα άρχισαν να μας βρίζουν άσχημα. Ενας φίλος τούς είπε «Άντε φύγετε από ’δώ ρε καραγκιόζηδες!». Αυτοί απάντησαν: «Ελάτε εδώ να μας διώξετε!». Ειπώθηκαν διάφορα και οι αστυνομικοί πέταξαν μια κροτίδα λάμψης. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτοί το πάνε στο πολύ σοβαρό και στο άσχημο. Χέστηκα από το φόβο μου. Εφυγα από ’κεί που ήμουν και πήγα στην άλλη γωνία. Είδα παιδιά να μαζεύουν μπουκάλια και να πετάνε ένα. Εμείς τους φωνάζαμε: «Σταματήστε, είναι παγίδα!».

    Δέκα παιδιά πήγαν προς το μέρος τους. Οι αστυνομικοί ήταν στη Ζοωδόχου Πηγής και μπήκαν στον πεζόδρομο της Τζαβέλλα. Ο ένας έβγαλε το πιστόλι από τη θήκη του. Δυο παιδιά έμειναν πίσω και οκτώ προχωρούσαν προς το μέρος τους. Ακούσαμε δύο πυροβολισμούς στον αέρα. Από τα οκτώ παιδιά έμειναν 3-4, τα υπόλοιπα υποχώρησαν προς τα πίσω. Εγώ φοβόμουν πολύ και είχα σκύψει. Τους φωνάζαμε «Τι κάνετε ρε, παιδιά είμαστε!» και εκείνοι μας είπαν «Ελάτε κωλόπαιδα να μας διώξετε!» και τότε βλέπω τον έναν αστυνομικό να σκύβει, να παίρνει στάση και να πυροβολεί τα τρία-τέσσερα παιδιά που είχαν μείνει όρθια.

    Είδα τον Αλέξη να είναι κάτω και στο στήθος του, στο μέρος της καρδιάς, είχε κάτι. Σφαίρα ήταν, κάλυκας ήταν, δεν ξέρω. Έτσι κι αλλιώς μόνο στις ταινίες είχα δει πυροβολισμό. Βαριανάσαινε. Του σηκώσαμε την μπλούζα να δούμε τι είχε γίνει. Είχε μια πληγή, αλλά με λίγο αίμα και σκέφτηκα ότι αν ήταν κάτι σοβαρό και είχε τρυπήσει η καρδιά του θα έβγαζε πολύ αίμα. Έτσι γίνεται στις ταινίες. Ήρθε το ασθενοφόρο, του έκαναν μαλάξεις και κάποια στιγμή ο Αλέξης έκανε «αχ!» και κρέμασε το κεφάλι του. Μου είπαν ότι πέθανε. Δεν είχε σφυγμό.

    Ακόμα και τώρα δεν το πιστεύω. Πώς μπόρεσαν να πάρουν την ψυχή ενός αθώου παιδιού; Υπάρχει κακό παιδί 15 χρόνων;

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΞΑΛΛΟΥ) ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΘΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΑ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΙΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΠΣΙΕΥΤΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΟΡΤΥΠΙΑ" Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πρόσεχε ο αχρείος δολοφόνος και η βρωμιάρα και τεμπέλα γυναίκα του. Για τα παιδιά που φέρνει ο καθένας από εμάς στον κόσμο, υπεύθυνος είναι ο ίδιος και μόνον αυτός και όχι το κράτος ή η πολιτεία. Προσωπικά θα ευχόμουν να μην επιβιώσει κανείς από αυτή τη βρωμοφάρα του Κορκονέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς γενικά που μιλάτε για τέτοια πράγματα και προφανώς μόνο ανώνυμα μπορείτε σκεφτικατε ποτέ εσείς τι θα κάνατε αν είσασταν στην θέση του όπως και εγελαν η σφαίρα που σκότωσε αυτό το παιδί είχε απόσταση 10cm από το πάτωμα αλλά εξοστρακίστηκε και έτσι διαπέρασε την καρδιά του Αλέξανδρου

      Διαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου